Czemu xardas nie idzie do sloneznego kregu? vatras i pyrokar juz czekaja a on jest w swojej wiezy i niemozna do niego nic powiedziec.poczekalem kilka dni i nadal nie idzie.prosze o pomoc
Hmm z czego co ja pamiętam ja też miałem taki problem. Ale tak trzeba zrobić jak np. jesteś strażnikiem potem możesz zostać paladynem, lub najemnikiem a potem łowcą smoków. Wtedy Xsardas uzna że jesteś silny aby stawić czoła smokom i wtedy pojdzie do słonecznego kręgu. Jakoś tak
Więc skoro jesteś strażnikiem miejskim, to napraw oprawę oka, zbierz bagienne ziele, miej minimum 20lvl (chyba), daj księgę z farmy Sekoba dla Pyrokara, idź do Lorda Hagena i wstąp do zakonu i idź pogadać z Xardasem.
Połóż się spać i wypoczęty idź do Słonecznego Kręgu
Po tym wszystkim musi tam Xardas być.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.