Xardas Vs. Saruman

Status
Zamknięty.

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Otóż, pewnego razu gdy na forum czytałem o Xardasie, kogoś mi przypominał. I teraz już wiem kogo - Sarumana, jednego z Istarich z Władcy Pierścieni. No bo tak - mieszka w wieży, ma swoją armię (G3), indywidualista, snuje tajemnicze plany.
A Wam jak się wydaje ?
Pozdrawiam

Najemnik@

Member
No troche podobny ale jak wiadomo Saruman byl zly i sluzyl Sauronowi, a Xardas tak naprawde nigdy nie byl sluga beliara tylko przejal troche jego mocy.

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Tak w zasadzie to Saruman później odłączył się od Saurona i tylko udawał, że jest z Sauronem żeby ten dał mu pomoc. Tak samo jak Xardas wykorzystywał Beliara.

Wenzelzxc

Member
Dosyć podobne to pod względem cech charakteru,no ale wygląd nie zabardzo,no bo saruman bały mag nie jest podobny wyglądem do xardasa np.
xardas szata mrocznych sztuk,potężny nekromanta,ślepy,oraz lubi być samotny z demonami
saruman biały mag,który jest żądny podbić świat,jest sługą saurona,no a potem skutki stania po stronie saurona,znieszczenie isengardu przez drzewce z Fangornu

frugo

Member
Sory za takiego krótkiego posta, ale gdzie było powiedziane, że Xardas jest ślepy?

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Heh..nie było powiedziane....aczkolwiek jak przyjrzysz mu się z bliska...to wygląda jak by był ślepcem.

Keiroth

New Member
Oni naprawdę są do siebie podobni. Ale raczej tylko z cech charakteru :p. I można by pomyśleć że PB chciało stworzyć Xardasa właśnie na wzór Sarumana. I myślę że jeśli tak właśnie chcieli zrobić, to im się chyba udało. (A tak naprawdę to Saruman nigdy nie służył Sauronowi).

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Dyskusja wyczerpana.Temat został z tego powodu zamknięty. Jeśli chcesz tu pisać, poproś moderatora o otwarcie tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom