Wyzwolic Myrtane ?

• Thread starter tankz4
  • Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
T

tankz4

Guest
dostalem bana na badziewnym gothic.gram.pl i stwierdzilem ze TO forum jest normalne...

ale dosc...

po wykonaniu zadan pobocznych u okrow we wszystkich miastach myrtany warto wyzalac cala myrtane ?
i czy to nie spowoduje pozniejszych problemow w grze typu ze nie bede mogl pogadac z jakims questowym orkiem :D

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
można było poszukać ale odpowiem :).
Ja tam wyzwoliłem całą Myrthanę.. Bardzo dużo pieniędzy z łupu bedziesz miał : ).
Jednak tak, po uwolnieniu min 3 miast z rąk orków z żadnym już nie pogadasz ; ].

Btw. Na gothic.gram Ci nie pomogą. Bo to leszcze są : P

JuKii

Member
To ja tez mam pytanie, czy jest sens w pozniejszej rozgrywce wrocic sie do Myrthany? Czy sie w ogole bedzie dalo? Moze bedzie jakis moment, w ktorym juz nie potrzebujemy zadnych orkow i mozemy ich spokojnie powybijac?

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Miasta można wyzwolić praktycznie za pięć dwunasta przed końcem gry. Także nie trzeba się z tym śpieszyć, bo zawsze jakieś zadania nam może przepaść przez wybicie gadów.
CYTAT
i czy to nie spowoduje pozniejszych problemow w grze typu ze nie bede mogl pogadac z jakims questowym orkiem

Nie jestem pewien, ale chyba po wyzwoleniu 3 miast orków nie będziesz mile widziany w Varancie.

T

tankz4

Guest
acha... xD troche badziewnie....
jak wyzwole 3miasta to jak kolega napisal ze chyba nie bede mile widziany w varancie oraz kazdy ork bedzie mnie atakowal...
ale bez wyzwolenia miast to kasiory mi potwornie brakuje ;p

no i mamy bledne kolo albo doswiadczenie albo kasiora....

moze ktos wie jak wyglada gra po wyzwoleniu ponad 3miast z orkow ?? i czy pozniej nie ma z tym problemow zadnych... a i czy w varancie bede atakowany ? bo kolega napisal chyba ;)

PS: juz podoba mi sie to forum :D :) :D

Xingu

Member
Po wyzwoleniu 3 miast. Gdy podejdziesz do byle orkowego przywódcy, czy w innym mieście, czy w Varancie (jest paru) będą nie mile nastawieni i się rzucą na Ciebie. Na dobrą sprawę wyzwolić miasta chyba najlepiej praktycznie pod sam koniec gry. No bo zawsze może Ci się w ostatnich chwili zmienić zdanie i zechcesz wybijać buntowników :)

CJ123

New Member
Witam jestem tu nowy :) Nie chciałem zakładać nowego tematu bo nie ma sensu ;) Mam problem z wyzwoleniem Geldern mimo tego że rozmawiałem już o rewolucji z druidem i magiem ognia z Geldern nic nie moge zrobić ponieważ gdy atakuje byle jakiego Orka to on po chwili wstaje.Co mam zrobić w tej sytuacji ?Pozdrawiam

dominik715

New Member
Po prostu dobij go :p A gadałeś już z przywódcą miasta z ty szamanem zapomiałem imienia

CJ123

New Member
No z tym szamanem gadałem i jak go zabijam to moge zabrać od niego ekwipunek ale on po chwili wstaje.Nie wiem czy to jakis bug w grze czy co. :blink: A jak ich atakuje to inni orkowie krzycza walka i nic wiecej nie robią.

JuKii

Member
Tak jak wyzej, musisz go dobic. A zrobisz to przytrzymujac prawy przycisk myszy i klikajac w tym czasie lewy. Przyznam, ze tez mialam z tym problem wczesniej xd

MichałABG

Member
skoro jest juz temat o przyciskaniu mógłby mi ktoś powiedzieć jak sie nurkuje w wodzie?? próbowałem kombinacji z G2 ale to nie to:/

JuKii

Member
Wydaje mi sie, ze to niemozliwe. Chociazby dlatego, ze kiedy pewnym sposobem udalo mi sie zanurzyc kamere w wodzie, widac bylo jakies zawalone mury/stosy kamieni, cale bielutkie, bez tekstury. Jezeli cos takiego znajduje sie pod woda, to raczej nie jest ona przystosowana do tego, zeby w niej nurkowac.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom