Wyzwolenie Myrtany

Status
Zamknięty.

gonzo1902

New Member
Wyzwolenie Myrtany-Taką misję zlecił mi sam Innos. A ja wyzwoliłem już Ardeę, Cape Dun, Monterę, Geldern, Silden,Gothę (To znaczy tam jest tylko demon???? Bo w Gotcie mam reputację 0 :/) Trelis, Vengard i okolice, Faring. Zabiłęm Zubena i wyzwoliłem wszystkie miasta Varrantu. W Nordmarze jeszcze za wiele nie zdziałałem. ( A trzeba??) I jeszcze jedno-w Trelis jest muzyczka itp. jakby jeszcze była wojna. A mam misję udaną "Zabij orków w Trelis i w okolicy" . Ale podchodzę do Konrada, i mam z Nim dialog "Wyzwólmy to miasto" albo takie coś. Wtedy pokazuje mi się nowa misja "Zdobądź zamek w Trelis." Może jest jakiś kod na wyzwolenie?? Bo wiem, że wszystko już wyzwoliłem, a to musi być jakiś paskudny bug. Aha, i wczoraj zaistalowałem patcha 1.6. Tyle. Proszę o pomoc.

czlapek14

Member
Doinstaluj reszte patchy, wczytaj save'a i spróbój jeszcze raz. Ja tak miałem w Geldern. I raz uciekł mi Vak z amuletem Adanosa. To zdobywanie Trelis jest strasznie zabugowane. Po za tym możliwe, że orkowie się zapadli pod teksturki, ale nie wiem.

czlapek14

Member
Nie pamiętam, bo ostatnio przechodziłem gothica 3 z patchami z rok temu, tylko niedawno bez i miałem taką samą sytuację w Geldern. Ale zawsze warto zainstalować patche dla świętego spokoju.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Czlapek, nie wprowadzaj gościa w błąd. Jeśli zainstalowałeś 1.6 w wersji full, to on zawiera w sobie wszystkie poprzednie patche i nic nie trzeba instalować z poprzednich łatek.
A co do problemu. Chyba jest pozamiatane, skoro niby ci zaliczyło wyzwolenie Trelis, a dźwięk "bojowy" dalej leci. Prawdopodobnie bug :/, którego już nie naprawisz, chyba, że masz jakieś starsze zapisy. Varantu i Nordmaru ruszać do tego zadania nie trzeba.

gonzo1902

New Member
Czyli już nie skończę gry?? Nie mam sejwu przed wybraniem drogi :// A jakbym przywołał na kodach (tfu!) pięć artefaktw i np. wrzucił do pieca z rudy i poszedł drogą Xardasa?? Możliwe to czy nie??Albo ma ktoś życzliwy sejwa zaraz przed wybraniem drogi?? Prosiłbym :)

czlapek14

Member
Wiesz jeśli nie narozrabiałeś za bardzo u asasynów to możesz pójść drogą Beliara. Sorry za te patche, ale nie wiedziałem.

szczurek

Menda serowa
Weteran
Skoro masz muzyczkę to na pewno jacyś orkowie jeszcze się w mieście kręcą. Pozabijaj ich do oporu.

gonzo1902

New Member
Naprawdę przeszukiwałem po trzydzieści razy całe Trelis i okolice, zostało dwóch niewolników sprzątających i Konrad. Próbowałem nawet fali ognia przy wszystkich ścianach zamku, ale nic nie znalazło.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Może trzeba także wybić orków przy świątyni w Trelis?
Zadanie odbicia Trelis jest na pewno zaliczone?
No i czy próbowałeś po całej akcji, rozmowy z Innosem? Może jest ona potrzebna, by ukończyć zadanie? Bo ja z własnego doświadczenia nie pamiętam :).

gonzo1902

New Member
Ja na początku odbijałem wszystkie miasta, a teraz jak podchodzę do Innosa, mam "Nie jestem jeszcze gotowy" :/ A orki obok świątyni zabite. I mam zadanie zaliczone "Zabij orków w świątyni Trelis i okolicy". A jak podchodzę do Konrada to mam z nim dialog "Pozwól mi zniszczyć to miasto :/" I pojawia się nowa misja "Zdobądź zamek w Trelis":/ A jak mam zdobyć, skoro oni już pouciekali?? :/ Paskunda sprawa :/

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom