Wyzwalanie Montery

• Thread starter Solmyr
  • Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
S

Solmyr

Guest
Zeby wyzwolic montere trzeba znalezc szpiega jest nim sanford ale wczesniej trzeba zabic jakies krowy zabilem ichpare ale 1 mi uciekla mozna cos z tym zrobic ba ja juz zapisalem gre

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
By Baal Isidro z tego - http://gothic.org.pl/forum/index.php?/topic/25942-odbijanie-montery/ - tematu
Musisz dowiedzieć się że to Sanford jest szpiegiem.Naturalnie w grze z rozmowy z Buntownikami.Jedynym sposobem na to jest wykonanie zadanie dla Masona który jest poniżej farmy z krowami.Zaraz obok spalonej chaty znajdziesz go.Inną możliwością jest wykonanie zadania dla Buntownika znajdującego sie po drugiej stronie Montery.Wychodzisz z obozu niewolników,kierujesz się dróżką do jaskini wilków(misja dla zarządcy farmy z krowami) i z tej dróżki zchodzisz w krzaki po lewej(patrz idąc z miasta).Tam będzie buntownik który zleci pewną misję.Po jej wykonaniu powie kto jest szpiegiem.Idziesz wtedy do sanforda,mówisz mu hasło "niech żyje Okara"(czy jakoś tak) i wtedy zaczyna się gadka Reszta już jest łatwa raczej;]

Łatwiej chyba nie da się tego opisać...w każdym bądź razie ja łatwiej nie umiem xD

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom