Wystąpił Problem Z Aplikacją Gothic 4.exe

Status
Zamknięty.

lisek891

New Member
Problem polega na tym że, gdy pokonam Erhaga, tego orka co porwał lorda Gawaana, to za każdym razem, wywala mi błąd wystąpił problem z aplikacją Gothic 4.exe, może ktoś się spotkał z podobnym problemem ? Z gory Thx

lisek891

New Member
Myślisz ze tych tematow nie znalazlem?... Mam zainstalowany najnowszy patch, posprawdzane wszystkie mozliwe problemy na tej stronie co podales i nic. Gra chodziła jak najlepiej az do czasu kiedy pokonalem tego Erhaga, za kazdym razem kiedy go pokonam wyskakuje blad i wywala z gry... nie wiem co moze byc przyczyna.

LukaszR50

New Member
Myślisz ze tych tematow nie znalazlem?... Mam zainstalowany najnowszy patch, posprawdzane wszystkie mozliwe problemy na tej stronie co podales i nic. Gra chodziła jak najlepiej az do czasu kiedy pokonalem tego Erhaga, za kazdym razem kiedy go pokonam wyskakuje blad i wywala z gry... nie wiem co moze byc przyczyna.

Witam, otóż miałem ten sam problem, a więc , czy zapisuje Ci się gra po jego zabiciu i tych dwoch kompanów? Zrób tak ze zostaw sobie Erhaga na koniec, ubij tamtych dwóch i jak Erhaga zabijesz to zanim Ci się gra wyłączy zrobi autosave i po odpaleniu już nie będziesz musiał walczyć więc Ci się nie wyłączy, albo pokonaj ich, szybko zapisz gre i jak ci się wyłączy to wczytaj ten save.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom