Wyspa i statek

Status
Zamknięty.

Baton

Weteran
Weteran
Kiedyś mnie interesowało co jest na tej wyspie i wraku statku które widzisz z portu Khorinis! Raz tam byłem ale przed dołonczeniem się do gildi i zawsze mnie tam jaszczury zabijały czy wie ktoś co tam jest?

Baton

Weteran
Weteran
Co jest nikt nie wie co tam jest?!No to mam inne pytanie też z ciekawości kto wie co się stanie kiedy będziesz ciągle płyną w morze?

BoRyS

Tam gdzie anioły mowią szeptem
Weteran
Nie probowalem ale wiem ze nas jakis potworek zje.

RaVeN

Admin Site
Weteran
Wyspa

Ja byłem na wyspie zarąbałem jaszcziry i nie mogłem dalej iść czy to magia ? nie zwykły koniec planszy !

mihu

Member
.

mie sie w tym miejscu postać zatrzymuje, mówi : "Czym?", wzrusza ramionami i nie może dalej przejść. Widać taką niebieską linie lecz coś mi się tam kaszani. Raz to w tym miejscu mnie sie zawiesił komp.

Alandil

Weteran
Weteran
Nie wiem czy mówie o jaskini o którą właśnie wam chodzi :p , ale byłem w pewnej jaskini na wyspie nie daleko Khorinis i tam były wszystkie skarby od Gildii złodziei :twisted:

RaVeN

Admin Site
Weteran
Gildia

Tak włąsnie przynajmniej o tą mi chodzi ale nieźle się dorobili co nie Aladil ?????/

Baton

Weteran
Weteran
"BoRyS" napisał:
Nie probowalem ale wiem ze nas jakis potworek zje.
Potwierdzam wersje Borysa niedawno to sprawdziłem ale nie dokońca tak jak mówi Borys... Jest animacja jak jakiś potwur ciebie zjada! Obejrzyjcie!

RaVeN

Admin Site
Weteran
Zjada

No wiem jak popłyniesz w nieodpowiednią stronkę to cię zkonsumuje i wypluje ości. (niezły i krwawy filmik) Ale jes sposób by go opłynąć.

PS : Baton z tego co mi podpowiada mój zmysł ortograficzny to potwur się pisze przez "ó", ale moge się mylić :D

Baton

Weteran
Weteran
Ja nie zobaczyłem kości :p

PS: Nie czepiaj się każdy popełnia błędy! (szczególnie ja :p )

Wilk

Member
A ja napisze ciekawostke może o niej wiecie. w tej jaskini na wyspie jest pułapka a ja wim jak ją wyłączyć. :twisted:

RaVeN

Admin Site
Weteran
Pułapa

To nie pisz, że jest tylko pisz jak ją wyłonczyć poto jest forum !!!

Wilk

Member
Sorry :D Już pisze jak to zrobić.

A więc ja wchodzicie do jaskini to dokłednie na przeciw macie pochodnie na ścianie. No i to jest właśnie to podchodzisz i przełanczasz. Półapka w

RaVeN

Admin Site
Weteran
Półapka

Dziwne bo mi ta pułapka nigdy nie przeszkadzała to ja nie wiem po co ona a i wie ktos co tam jest ?? Bo jak ja tam byłem to miecz znalazłęm inny kase inny jeszcze. Napiszcie co wy mieliscie !

Wilk

Member
Nie wiem czy dobrze rozumiem mówimy o wyspie na której są jaszczury??

Bo jeśli tak to u mnie były tam chyba z 4 skżynie z których jednom da sie tylko kluczem utwożyć, a klucz dostaniemy od tej gościówy z noclegowni w Khorinis jeśli damy jej księge rachunkową lichwiaża Lemara(czy jakoś tak). :twisted: Proste prawda :D

ozi

Athlete
Weteran
ja tam bylem. tam sa tylko jaszczyry i beczki (a tych beczek nie da sie otworzyc) nic wiecej (chyba ze mysle o innej wyspie).

Lord Chudy

Member
ja tam bylem i nie znalazlem nic.moze zle szukałem.wiem ze zbilem jaszczury na wyspie kolo wraku statku.to ta :?: 8) 8)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom