Wyprawa do Krolestwa Orkow

Gandalf Szary

New Member
Witam wszystkich . Napisalem opowiadanie na Gorhic Site Forum , ktore nawet dobrze mi wyszlo . Nie wiem czy dobrze robie , ale wysle wam tylko link na tamta strone . Nie zmiescilo by sie to w jednym poscie . Jezeli bedzie jakis problem , to niech jakis ADVOCATE lub MOD napisze tu o co chodzi , a wtedy znajdziemy jakies rozwiazanie . Milego czytania , lukasz .

OTO LINK < PRAWIE ZAPOMNIALEM GO TU DAC
smile.gif
http://www.gothi***P.S. jak sie wam bedzie podobalo , na GS Forum jest rowniez temat top10 , na ktorym mozecie smialo glosowac . Nie chce sie chwalic , ale tymczasowo jestem na 1 miejscu
smile.gif

Vampek

Weteran
Weteran
Wow. Trochę to długie. Na początku się zdziwiłem, dlaczego po prostu tego nie skopiowałeś, ale już rozumiem...

I mam nadzieję, że mody jeszcze przepuszczą tego linka. W końcu to tylko jeden temat...

GaNdi

Weteran
Weteran
Witam wszystkich . Napisalem opowiadanie na Gorhic Site Forum , ktore nawet dobrze mi wyszlo . Nie wiem czy dobrze robie , ale wysle wam tylko link na tamta strone . Nie zmiescilo by sie to w jednym poscie . Jezeli bedzie jakis problem , to niech jakis ADVOCATE lub MOD napisze tu o co chodzi , a wtedy znajdziemy jakies rozwiazanie . Milego czytania , lukasz .

OTO LINK < PRAWIE ZAPOMNIALEM GO TU DAC
smile.gif
http://www.gothic.phx.pl/forum/viewtopic.php?t=3300

P.S. jak sie wam bedzie podobalo , na GS Forum jest rowniez temat top10 , na ktorym mozecie smialo glosowac . Nie chce sie chwalic , ale tymczasowo jestem na 1 miejscu
smile.gif

Opowiadanie dobre, długie jak chole...eee...to znaczy długie ,a i tu już jeden GaNdi jest ,zgadnij kto to :?

Arcane

Czarująca Anomalia
Weteran
Redakcja
Wow. Trochę to długie. Na początku się zdziwiłem, dlaczego po prostu tego nie skopiowałeś, ale już rozumiem...

I mam nadzieję, że mody jeszcze przepuszczą tego linka. W końcu to tylko jeden temat...

Też mam nadzieję ^^'
W końcu lepszy link niż 8 (bo tyle było rozdziałów chyba) postów pod rząd d; A trochę to długie...

PS. Przypomina czasy mojego pisania... 14 rozdziałów ;] Jak tak dalej pójdzie to i ja coś napiszę ^^'

Ice_ReVeNanT

Member
Na prawde długie, dobre. Wciąga jak dobrze namoczone bagno :]
Dosyć długo to czytałem ale szybko mi ten czas przeleciał. Gratuluje.
Good Job !

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
SUPER!!!! Trochę długie, ale to dobrze. Im dłuższe tym bardziej mnie wciąga. Szkoda mi może kilku kawałków tego opowiadania. Czekam na dalszy ciąg przygód Bezimmiennego.
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif

huk

Member
Bardzo dobre opowiadanie i bardzo długie czekam jak inni na dalszy ciąg opowiadania
smile.gif
biggrin.gif

A

Anonymous

Guest
Bardzo sie ciesze ze sie wam podoba .Zaniedlugo zaczne pisac dalsze przygody . Jak narazie mody nic do tego linka nie maja . Zachecam wiecej ludzi na przeczytanie mojego opowiadania.

bobek_666

sex beast
Weteran
akcja na początku dzieje sie zbyt szybko...ale ogólnie opowiadanie milo sie strawia. Małe potknięcia stylistyczne (i tak nie jesteśmy na polskim
tongue.gif
). Ocena końcowa 7+/10...czyli całkiem, całkiem...

Ulisses

Member
Hmmm....opowiadanie dobre,ma w sobie to cos co zachęca do czytania.
Moja ocena 9,5/10.Odiołem ci pół punkta poniważ zrobiłeś z Bezimiennego jakiegoś Terminatora.

Do góry Bottom