Wymiana/ Sprzedaż Gier

Status
Zamknięty.

riodrian123321

Dowódca Straży Magów Wody
Witam, w tym temacie użytkownicy naszego portalu wymieniać się będą grami. Jak wiele razy zawiodła cię gra na którą czekałeś? Może komuś innemu się spodoba a ty zyskasz tytuł który cię zaspokoi.

Moja pierwsza oferta to; Gothic 3 Zmierzch Bogów wymienię ją za Jedi Academy lub podobną grę (np. KOTOR). W skład mojej oferty wchodzi; Papierowe opakowanie, pudełko, płyta z grą Gothic 3 Zmierzch Bogów, instrukcja oraz karta z niewykorzystaną rejestracja elektroniczną.

Zdjęcia:
- 1.
- 2.

Jak widzicie wszystko w bardzo dobrym stanie, nie oszukujmy się Zmierzch Bogów to nagorsza (?) część z serii ale jeżeli jesteś fanem Gothic i masz Jedi Academy, możesz mieć tą grę nie wydając pieniędzy.

Jeżeli chcesz się wymienić wysyłasz grę jako pierwszy, jeżeli będzie działa na moim komputerze (mam dobry sprzęt), to wyślę ci G3: ZB. Natomiast jeżeli moja gra nie będzie ci chodzić odeślesz mi ją a ja zwrócę ci Jedi Academy.

Najemnik@

Member
Ja bym chciał wymienić którąś z moich np Serious Sam złota edycja,Assasin Creed,Cs 1.6 steam (lista jest zbyt długa) za orginalny Gothic I dodam ,że chodzi mi o pierwszą edycje tej gry ,a nie żadną nową w połączeniu z innymi gothicami.

Silden

RPG'owiec
VIP
A ja wymienię Heroes of Might and Magic 5 albo Gothic 3 (ew. obydwie) na Heroes of Might and Magic 5: Dzikie Hordy.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Ja wymienię Gothic 3 Zmierzch Bugów na LOTR Bitwa o śródziemie, piraci z karaibów 3, za co kolwiek inneego :)

Ja wymienię Heroes 5 (zrysowani niemiłosiernie, ale działają) albo Gothic 3:Zmierzch bugów, obie gry chcę wymienić na The Settlers 2 dziesięciolecie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom