Nie mogłem napisać w dziale strona bo jest on zarezerwowany tylko dla ADMINISTRATORÓW ( Bez komentarza). Więc chce ogłosić że powstaje strona (autorstwa mojego i cloNe_xx), która będziesz oddana całkowice nk froum itp będzie to samo co wy na to ??
sorrki Reven ze ci nie pomoglem ale mialem formatke i mi wszystkie programy i takie tam pokasowalo (oprocz sejwow z gothica ma si erozumiec )ale fajnie ze taka stronka istnieje mozesz podac adres :?:
jesli na forum nie mozesz to na gg
Dlaczego miałby niemóc podać adres na forum. W końcu współpracuje ona z moją stroną. Więc adres można podać jak już będzie na serwerze.
Pozdrawiam cLoNe_xx
Chciałbym powitać wszystkich starych koleów z gothic site jak widzicie powracam i napiszę tutaj mojego pierwszego posta.
po 1 e mojej solucji gelerthe tam w odpowiedziach quarodona to znaczy mędrzec lub uzczony, po drugie proszę zmienić linka do strony na ----.gamepress.pl, a nie -----.chost.pl (niw chce psuć oglądalności gs) no i mam nadzieję że nastąpiło porozumienie między autorem strony oo nk i adminami tamtej strony gdzie znajduje się moja solucja.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.