Www.komnatarpg.up.pl

Status
Zamknięty.

magmorf

Member
Komnata rpg potrzebuje nowych userów i zdolnych grafików.
Nowi uzytkownicy zalogowani do dnia 20 01 2006 otrzymają premię w wysokości awansu o 2 poziomy !!!!.

Komnata RPG

Pozdro

magmorf

Big Boss

Member
zapraszam do czytania regulaminu reklamowania stron, bo jak mówi regulamin forum można zareklamować, jeśli ma się 30 userów a ty masz 7, więc niema o czym gadać. Co do forum to zrób sobie na serwie bo takie fora są słabe i mają mało możliwośći i wogule fora o Gothicu są przesycone

Megarion

El Presidente
Forum jest krótko mówiąc denne. Na początek rozwaliło mnie to w pewnym temacie:

QUOTE Dozwolone są wersje demo, wersje demonstracyjne

Jaka różnica?

Potem Rekrutacja do Zbóji. Ich przywódcą jest oczywiście hetman. Już powinno się ich o plagiat posądzić. Ale chyba nie mamy tego opatentowanego
dry.gif
.

Szata = dno, forum na Webplusie (sam tak co prawda kiedyś miałem
biggrin.gif
).

1/10. Dno dna.

Dark Shadows

Active Member
Nie lubię tego typu for, czyli forum na Webplusie. Nie wiem, czemu.
laugh.gif

Ogólnie nie jest dobrze. Brzydka szata graficzna. Zmień, choć styl.
Za mało userów i znów forum o Gothicu. Jednocześnie złamałeś dwa punkty regulaminu. Temat oklepany nie wybijesz się.

Działy nie dopracowane. Za mało ich zrobiłeś. Po za tym niektóre są niejasne.
Zrób forum o czymś innym, np: o Eragonie.
biggrin.gif
Możliwe, że ci się wtedy rozwinie.

Po za tym znajdź lepszy serwer, bo ten jest do kitu. Ocena 1.5/10 bo coś zrobiłeś.

Pozdrawiam.

Jedi

Caporegime
VIP
Dobra... prwdaże mają za mało userów... chłopak sie pośpieszył, jest tu nowy mozna mu wybaczyć i go upomnieć (nie mówie tu o warnu jak coś
tongue.gif
) . Nie jest to może profesjonalne forum, ale nie jest aż takie złe... nie możemy oceniac strony po kilku dniach ej istnienia. Przy dobrej reklamie strona może się wybić i być całkiem przwednim foroom... narazie pozostaje nam czekać, obserwować i moze nawet się zarejestrować. Napewno po czasie userzy zauwarzą błędy które popełniają i poprawią je... tymczasem oceniam na 6/10

pozdro

Świrus

Ginekolog (Przywódca zbójów)
QUOTE Wszyscy Najemnicy decydują o przyjęciu chętnego w nasze szeregi, każdy ma swoje wymagania, ale muszą po czymś was ocenić, też wymagane są te minima
2 tygodnie na forum
40 postów

Jeżeli zdecydowaliście się do nas dołączyć napiszcie swoje:

E-mail:
GG/tlen/oba:
Ulubione gry:
Swoje hobby:
(opcjonalnie)Jeżeli gra się w jakieś gry sieciowe, to napisać w jakie i jeżeli sa to MMORPG to też napisać jaką ma się postać:
Swoją ilość ostrzeżeń:

hmm, znajomy tekst....

QUOTE Wszyscy Zbóje decydują o przyjęciu chętnego w nasze szeregi, każdy ma swoje wymagania, ale muszą po czymś was ocenić, też wymagane są te minima
2 tygodnie na forum
40 postów

Jeżeli zdecydowaliście się do nas dołączyć napiszcie swoje:

E-mail:
GG/tlen/oba:
Ulubione gry:
Swoje hobby:
(opcjonalnie)Jeżeli gra się w jakieś gry sieciowe, to napisać w jakie i jeżeli sa to MMORPG to też napisać jaką ma się postać:
Swoją ilość ostrzeżeń:

Chciałbym wiedziec co to ma być?!

QUOTE Już powinno się ich o plagiat posądzić.
Podobno naśladwnistwo jest najszczerszą formą pochelbstwa, ale takie rzeczy są irytujące.

Poza tym nazwa to "komnata rpg" a działy sa gothicowe, te rzeczy nie mają ze sobą nic wspólnego(już prędzej cRPG)
Zmience nazwe.
A ze strony technicznej i tematycznej forum się nie wyróżnia.

Roni

Member
To jest forum Pogromcy Beliara, ale magmorf je zareklamował.

QUOTE Już powinno się ich o plagiat posądzić.

Zgadzam się, nie dość, że za to oc wy mówiliście, to jeszcze o skopiowanie regulaminu (zresztą słabiutkiego) z mojego forum. Tak to regulamin z mojego forum. Wiem, że słabiutki. Admin miał je go wczoraj zmienić, jednak tego nie zrobił. To źle świadczy o adminie tego forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom