Wtf- Strony To Prasa :?

Status
Zamknięty.

Dark Shadows

Active Member
A ta kopia do biblioteki? Jak myślicie przyjmują na płycie? :D:D:D Bo jak ja mam im kopie forum dostarczyć. :lol: :lol:

Jak ktoś pisał wyżej. Ja chce wejściówkę dla prasy. Do sejmu na debaty itp. Na jakieś targi gier też może być.

HaHAHA.

Pozdro.

Pomyśleć, że przede mną sporo lat życia w tym kraju. :D

T

Thran

Guest
A ja się zapytam z takim samym sarkazmem jak Tusk czy ktoś tam tak więc "Zasady zobowiązują"

Jakie zasady do cholery ?! do kradzieży ? do korupcji ? to takie zasady zobowiązują wobec nas ? moim zdaniem wprowadzenie tego jest błędem bo HALLO ? gdzie my tu mamy jakąś gazetę ? gazetę to można czytać w real przy kawie lub herbacie ale nie w internecie w internecie na to się mówi SITE a nie gazeta naszych polityków całkowicie powaliło ja się zapytam jeszcze raz.

Jakie zasady zobowiązują ? do kradzieży ? do korupcji ? do rzucania w siebie mięsem w sejmie ? to takie zasady obowiązują obecie w rządzie ! a nie zasady moralności ! o przepraszam ale o jakiej my moralności mówimy ? przecież nasz kochany premier niema ani ksztyny rozumu ! o tym to każdy wie żaden polityk niejest grzeczniutki jak baranek jak to powiedział kiedyś aktor grający Obi-Wana Kenobiego w Gwiezdnych Wojnach Ataku Klonów "Polityk wykorzystuje uczucia do swych celów" lub coś takiego.

Już zostało wyjaśnione, że to bujda. EOT - Kushi

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom