Wszystko co tajne

Status
Zamknięty.

Ur - Shak

Member
Piszcie tutaj o ukrytych miejscach,
lub tajemnicach jakie udało wam się znaleść w Gothic I :wink:

GaNdi

Weteran
Weteran
Obok chaty Cawalorna są ukryte drzwi,klucz do nich jest w skrzyni Cavalorna,ale pewnie wszyscy o tym wiedzą

RaVeN

Admin Site
Weteran
lol

Ej zaczynacie mnie wkurzac względem ur - shaka on sie stara próbuje orzywiać forum a wy do niego tak nastawieni tak samo było ze statusami zastanówcie sie co robicie !!!

GaNdi

Weteran
Weteran
Dokładnie nie wiem co ja mu zrobiłem,a czy wiecie że nad domem Ficka czy ja mu tam są ukryte drzwi

KING

Weteran
Weteran
To taki sekrecik który chyba już każdy wie a może nie tam gdzie leżał nek nie wchodzimy do jakini tylko idziemy w prawo dochodzimy do skał wspinamy się po nich aż znajdujemy ukrytą pośtać która dawno temu uciekła ze strego obozu

GaNdi

Weteran
Weteran
Ja się zawsze zastanowiałem co tam jest,potem znalazłem tego goscia

KING

Weteran
Weteran
Albo ponoć jest ukryte miejsce za świątynią a obozie na bagnie jest tam ponoć jakaś jaskina ze szkieletami i czymś ukrytym osobiście nigdy jej nie znalazłem ale może komuś się uda

Tibrion

Weteran
Weteran
te drzwi nad katą Fiska to znalazłem dopiero po zrobieniu rzeźni w SO - poszedłem do piwnic pod zamkiem i znaleazłem przejście - szczerze mówiac to nie są drzwi tylko brak ściany jak gdyby

Arcane

Czarująca Anomalia
Weteran
Redakcja
Albo ponoć jest ukryte miejsce za świątynią a obozie na bagnie jest tam ponoć jakaś jaskina ze szkieletami i czymś ukrytym osobiście nigdy jej nie znalazłem ale może komuś się uda

Chcesz wiedzieć jak tam dojść? Proszę bardzo! Stań na wprost jaskini Yberiona. Teraz idź w prawo. Z początku zdaje się, że nic tam nie ma, ale ejst tam przez chwilę czasu twrady grunt, dalej kawałek sobie popłyniesz. Cały czas trzymaj się skały! Po chwli (pół minuty?) zobaczysz kilka większych kamieni na które możesz wejśc, a w skale przejście. To jest ta jaskinia. Tyle że... Jakby to powiedzieć... Wieża przy Ognistych Jaszczurach na plaży to po prostu drugie wejście do jaskini ;]

Gumlic

Member
Jak sie idzie ze starego obozu do starej kopalni to jest rzeka nie? no i na koncu jest wodospad idzie tam wejsc ale nic tam nie ma dopiero w 2 czesći jest tam skrzynia a no i jak zaczynamy gre i jestes my przy opuszczonej kopalni to tam idzie isć na góre pewnie wszyscy to wiedzą ale przynajmniej powiedziałem

KING

Weteran
Weteran
O wielkie dzięki Arcane nareszcie dowiem się co tam jest tak na prawde a tak pozatym to każdy wie ale sekrecikiem jest napis KSO na niebie :D

Tibrion

Weteran
Weteran
ej a zauważyliście że w runach klasztoru (czyli tam gdzie z Gornem zdobywamy kamień ogniskujący) można wejść sobie na samą góre i jest tam skarpa ze skrzynią na samym jej środku - ale nie wiem co w nei j jest bo skarpa jest oddalona troche a nie da się tam doskoczyć (przynajmniej mi się nie udało) nawet z akrobatyka i mixturą szybkości

Gumlic

Member
Ja tam wskoczyłem troche to trwało i nie było tam nic takiego super zresztą sami sprawdżcie

RaVeN

Admin Site
Weteran
hehe

Moze nic super ale wskoczenie tam było super ;P

KING

Weteran
Weteran
Ta to prawda na najpierw próbowałem zamienić się w krwiopijce i przelecieć nie dało wziełem zrobiłem mały trik i już tam byłem myślałem że tam będą skarby a tam same pierdoły zwój z przemianą w kretoszczura pare bryłek i coś jeszcze nic specialnego

GaNdi

Weteran
Weteran
No wiesz King,ale to zawsze coś,przeważanie w Gothicu znajduje takie pierdułki

Nazgul

Member
W tej jaskini o kturej cały czas gadacie jest zagadka almanahu czyli księgi potem trzeba znaleść pozostałe 5 i zobaczycie co się stanie
:twisted:

PS.Niech światło Innosa spłynie na was.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom