Wspólne Granie ;)

Status
Zamknięty.

xenex

Member
Witam. Otóż jeżeli jakiś user był by chętny do gry wieloosobowej w jakieś gry(Które będą nam pasowały). Ja wymiennie swoie typy gier w które mógł bym zagrać.

-Tibia(No Coments)
- World of Warcraft(tylko na privach)
- Counter Strike 1.6 Non steam.
- Diablo2+ lord of destruction(Battle net zamknięty)
- Enemy Terittory(Gra w której prezentuje jakiś poziom).
- Call of Duty 1 z Dodatkiem Unitted Offensive.

Oczywiście że mam więcej gier, ale wymiennienie wszystkich gier nadających się do wspólnego grania było by bardzo męczące.

Jeżeli ktoś chętny pisać.

szczurek

Menda serowa
Weteran
Diablo 2 LoD, aczkolwiek nigdy po necie nie grałem i za dobry niejestem, ale w myśl zasady trening czyni mistrza...
ET - ale ostrzegam, nie mam jeszcze stabilnego neta do gry i może być tak że w pewnym momencie zawisne wam w powietrzy a prz moim nicku na kilka sekund pojawi sie 999 :p

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Jedyna gra w jaką mogę, a zarazem potrafię grać, coś przy okazji prezentując to Et. Gram na najnowszym pachu najczęściej na serwerach BURDEL. Mój nick to Dudekkss [ kto by pomyślał ]. ew. mógłbym zagrać w lineage 2 na serwerze EPI ale to wymagałoby ode mnie zainstalowania l2.

Xelitas

Member
No cóż, ja podobnie jak Wy głównie gram w ET. Zazwyczaj gram na nicku Xelitas. Zdarza mi się czasami z nudów wejść na jakiegoś warzywniaka, typu Burdel lub Kiełbasa, ale najczęściej można mnie spotkać na holdenderskich servach - Telenet 1 i 2. Czasami, jeżeli będę miał farta właże na ICP, ale trzymam się wspomnianych telenetów. Nie mam problemów z lagami itp.

Johnny

Member
Ja czasem gram W Call of Duty ale bez dodatku. Teraz przestałem bo się znudziło ( cały czas wygrywałem ). Ale mogę znowu zacząc. Mój nick w COD to ShAkAl.

Pozdro !

Wismerin120

Zastępca Przywódcy Leśników
No mógłbym pograć w diablo, miałem konto ale dawno temu i niewiem czy jeszcze istnieje. Oprócz tego może bym jeszcze pograł w tibie. I jeśli ktoś ma to moge pograć w battlefielda 2. Może i uda mi się załatwić CS to wtedy też chętnie zagram.

Lares_

Paladyn Wody
moge pograć w ET :p
chociaz długo już nie grałem...
ten low+ się mialo xDD

T

Thran

Guest
Chyba ja jako jedyny mogę z Xenexem grać w WoWa ^_^ ech ten pech wszyscy wolą CoD czy ET :p

Realm:Exodus Patch 2.0.12 Pod TBC ^_^ gram jak coś.

bredpl

Member
Ja mogę zagrać Call of Duty lub Diablo 2, chociaż dawno nie grałem i chyba już nie ma mojej postaci. Call of Duty też już dawno nie grałem ale zawsze mogę zacząć ponownie. :D ;) :lol:

Pozdrawiam ;)

szczurek

Menda serowa
Weteran
Na Gnet chcą wybrac ekipę do ligi et. Jakby u nas znalazło sie chociaz to 6 osob to czemu nie ?? Co Wy na to :p
Albo pojedynki miedzy servisami :p

Edit: Wersja nie gra roli, mam programik do zmiany i moge grac wszedzie.

Xelitas

Member
Bardzo chętnie bym wziął udział w takiej małej potyczce pomiędzy serwisami : P. Chociaż w najbliższych dniach mnie nie będzie, to może uda nam się zorganizować jakiś mały trening czy coś. Z tego co widze, mamy 5 osób razem ze mną, ale zakładam że jest jeszcze parę ludziów grających w ET (Świrus? Laska?). Jakby co, to łapać mnie na gg (9039898) albo wysłać pw.

xenex

Member
Czemu nie, jestem w clanie(Co prawda nie jest szczególnie znany ale liczy się coś innego;) . Z chęcią stworze ów skład, myślę że prezentuje wysoki poziom w Et'a. Tylko szczurek musiał byś załatwić sobie patcha 2.60b bo na takim gram(Kiedyś mieliśmy zagrać ale nagle ty miałeś problemy z netem itp.).
Bądź też byśmy się ustawiali na umówioną godzinę (byśmy wysyłali sobie pw na xfire). Ostatnio często grywam z Dudekksem więc pewnie i on będzie zainteresowany tą propozycją.

Nameless

Szatan na kółkach
Moderator
ja proponuje którekolwiek z COD, no ewentulanie może być jeszcze need for speed most wanted :)

Świrus

Ginekolog (Przywódca zbójów)
Ja jestem w stanie grać w w3, ET, cs, sc(ale tylko na pirackich serwach), może niedługo cod2.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
pogrywam w CoD2 przez all seeing eye :)
narazie tylko to mnie interesuje w sieciowych grach

Dadex

Al di là delle nuvole
Weteran
W ET grałem ostatnio dwa lata temu, więc odpada. W Diablo II mógłbym zagrać, grywałem nieraz, aczkolwiek ta gra szybko mnie nudzi. Zagrałbym w coś innego, chociażby Twierdzę, najlepiej w dodatek do pierwszej części, czyli w „Krzyżowca”. Jest tam troszkę więcej opcji, map niż w podstawce i z chęcią bym się z kimś zmierzył.

zaitsev

Member
Aktualnie to chyba tylko Counter-Strike 1.6 Non Steam, ponieważ w tibie (za duzo czasu pochlania) i innego mmorpgi raczej przestalem grac. Ewentualnie Kalonline na najstarszym serwie.

Zapraszam na serwer Cs 1.6 Non Steam na ktorym jestem adminem (nick-Alchemik):
FRAG.PL | u diabelka 195.200.214.245:27019
a tu jeszcze link do forum serwa --> Forum Serwa

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Na jeden czy 2 meczyki w ET to i ja mogl bym zagrac. Nie gram wiele ale przewaznie fragi dodatnie mam (wole misje robic niz lac wszystko co sie rusza :> ).
Nic wiekszego nie obiecuje, bo ET to gra w ktora gram od kiedy mam neta w domu, ale nie gram ciagle tylko jak mam ochote :p. Jak cos to gg w profilu :rolleyes:

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Ja chętnie pogram w Diablo II LoD przez CBN. Diablo długo nie mam i mistrzem nie jestem, ale trochę polatałem na BN i się nauczyłem. Poza tym mogę jeszcze pograć w GTA: SA. Jeśli ktoś chętny to niech pisze na PW.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom