Wrzód

Status
Zamknięty.
A

Anonymous

Guest
mam takie pytanko...... jak ubiliście WRZODA :twisted: ja osobiście o go utopiłem w rzece która płynie na bagna
biggrin.gif

ozi

Athlete
Weteran
ja za pierwszym razem zalatwilem, a raczej on sam sie zalatwil. bieg za mna jak wchodzilem do SO poludniowom brama. jak sie wchodzi ta brama to jest taki zejscie w dol, no i ja zeszlem a wrzod chcial mnie dogonic i zeskoczyl z gory i boom, byl sztywny.
za drugim razem pociachalem go mieczem, a jak zaczol uciekac to zaraz przed brama go z luku dobilem
biggrin.gif

Cin

Member
Ja naprowadziłem go na wilki (które hyba go zjadły). Tak czy inaczej nie wrócił jurz do obozu. :twisted:

Yezo

Active Member
ja gom zalatwilem w ruinach w starym obozie!!! a co do maga ognia to nieradze mu pisac 3 postow pod rzad po raczej napewno zlapie ostrzezenie!!!oczywiscie ze nie ja o tym decyduje ale z tego co mi wiadom to nie mozna pisac kilku postow pod rzad!!!

szczurek

Menda serowa
Weteran
co za typ :p

Ja wrzoda nie zabijałem,tylko za każdym razem męczyłem do bulu - co za przyjemność :twisted: Jednak któregoś pięknego dnia jak codzień idałem sie z moim kumplem Wrzodem na spacerek,który miał się skończyć tylko pobiciem... Jednak w furii przez przypadek go dobiłem i ... leży sobie gdzieś po drodze do NO (jakby ktoś szukał
tongue.gif
)

Świrus

Ginekolog (Przywódca zbójów)
ja tam lubię Wrzoda!!!(serio)no cóż mówi prawdziwe komplementy
biggrin.gif
że Ci z NO posikają się ze strachu
biggrin.gif

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom