Wrażenia

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
Wiele osób wspomina o starym klimacie, tak prawda, był on niebywały i wypasiony. Jeszcze wspominam te stare czasy...

QUOTE ten stary klimat mnie trzymał na tym forum
Chyba starzy userzy
tongue.gif
, klimat dawno się zmienił, ale wyjadacze pozostali, mówie tu o tych co są na forum dłużej niż rok, lecz tak naprawde to najlepszy klimat chyba był z rok i 3 miechy temu, niebieska szata, ciagłe rozmowy o Gothicu... to był klimat. Lecz on już przepadł, teraz Gup ma inny klimat, też fajny, tworzymy go głównie my, wyjadacze, lecz i też nowi... Kiedyś to był klimat Gothica, a etraz, to klimat całkiem inny, lecz dopasowany do naszych usposobień, z tego co tu pisaliscie to wywnioskuje że etraz ten stary klimat nie był by odpowiedni, bo Gothic ise nam all znudził z leksza.... No to tyle przemówienia (wiem nudne
biggrin.gif
), powiem tylko że moje przypuszczenia się sprawdziły.

Do modów: Jeżeli do końca w tygodnia w tym temacie nikt się nie dopisze to zamknijcie go, tu już nie ma o czym gadać
wink.gif
.

PZDR dla wyjadaczy i nie tylko

Kacperex

KacŚpioszek
Ostatnio myślę dużo czym dla mnie jest, było i czym będzie forum.
Forum dla mnie było zwykłym miejscem do wymiany doświadczeń na temat gry Gothic, którzy wszyscy znamy. Szukałem pomocy, dawałem ją i było fajnie. Razem z wiekiem i obcowaniem na forum dorastałem i wchodziłem na poważne tematy. Często miałem zdanie inni niż wszyscy i ludzie się nie zgadzali ze mną, ale miałem swoje zdanie.
Czym dla mnie teraz jest forum? Wielką odpowiedzialnością. Nie raz trzeba coś, zrobic, naprawić itd. można tu pogadać z moim ziomkami, o których zawsze pamiętam i zawsze pomoge. Czasem robie coś długo np: redkacja nie Jodeł
tongue.gif
ale zrobie to.
Forum jest dla mnie czymś wiecej, niż zwykłym forum. Jest to część mojego życia...

szczurek

Menda serowa
Weteran
Może nie na temat, ale po co odchodzic, skoro forum jest czyms wiecej niz "tylko" forum ??
Ludzie odchodzą ale i tak po pewnym czasie wracają by zobaczyc jak teraz jest na ich kochanym G.up. Klimat moze sie zmienia, ale ludzie pozostaja w większosci tacy sami. Opuszczając grupę z która sie trzymało taki kawał czasu niszczymy wlasnie ten wspaniały klimat.
G.up i tak na zawsze pozostanie najlepszym w moim mniemaniu forem ( nie forem o gothicu, tylko forem ).

chery

Member
Może nie na temat, ale po co odchodzic, skoro forum jest czyms wiecej niz "tylko" forum ??
Ludzie odchodzą ale i tak po pewnym czasie wracają by zobaczyc jak teraz jest na ich kochanym G.up. Klimat moze sie zmienia, ale ludzie pozostaja w większosci tacy sami. Opuszczając grupę z która sie trzymało taki kawał czasu niszczymy wlasnie ten wspaniały klimat.
G.up i tak na zawsze pozostanie najlepszym w moim mniemaniu forem ( nie forem o gothicu, tylko forem ).

Święte słowa szczuru.
smile.gif
Każdy kto zaglądał na foroom regularnie i postanowił z tym zerwać po jakimś czasie tęski za starym, dobrym gupem. Forum ewoluuje, rozwija się i sądze, żę jeśli ktoś po nieobecności wejdzie na gupa to to zauważy. Dla wielu ludzi forum jest ich "drugim życiem". Ja obecnie niewyobrażam sobie życia bez forum. A jak zrobię sobie dłuższą (4 -5 dni) przerwę to już nie mogę wytrzymać i po prostu muszę wejść. Forum jest jak nałóg.
smile.gif

Do góry Bottom