Jak pewnie każdy fan zna już G1 na pamięć =) Wpadłem na pomysł jak przedłużyć "Żywotność" G1. Mianowicie =) Myśle że jeszcze nikt niewpadł na coś takiego a przynajmniej nie spotkałem sie z czymś takim. Jak by to zacząć hmm... Co dają nam kody do gry? Możemy edytować klase , level postaci według własnych upodobań , możemy mieć każdy przedmiot i możemy wstawić każdego potwora. Mamy wszystko co może sie nam przydać do zrobienia naszego własnego mini-dodatku można powiedzieć Epizodu. Nie mam na myśli tutaj o sznupanie w plikach gry i zmienianie świata czy czegoś takiego. Fajnie by było zrobić przecie własną misje w banalny sposób prawda? i tu dochodzimy do sedna mego pomysłu! Aby bardziej przybliżyć to opowiem co ja robie. W 5 rozdziale po przeteleportowaniu sie do Starego obozu wpadłem na pomysł aby zrobić sobie questa. Schowałem wszystkie przedmioty tam gdzie ich nikt nie znajdzie i stworzyłem nowy nie za dobry ekwipunek , zbroja kopacza jakiś mieczyk. Wstawiłem do starego obozu sporo orków siebie zaś zamknołem w chacie od Flechera. W ten sposób stworzyłem sobie nową misje. Jako kopacz mamy za zadanie dotrzeć do magnatów i ostrzec ich jednak orki i tam już dotarły. Orków mianowicie musimy omijać bo z jednym orkiem tak opancerzony gracz ma problem tu wykorzystujemy skradanie =) Zapisałem Sobie to i nazwałem.
Tak właśnie proponuje przedłużyć żywotność gry. Każdy może tworzyć takie epizody , za niedługo zaczne tworzyć strone skąd będzie można ściągać SAVE'y i grać w nie jako ktoś nowy , myśliwy , kopacz. Różne historie przedewszystkim NOWE historie będziemy mogli stworzyć. Gracz może tutaj ciągle wpadać na niezliczone pomysły nowych misji i znim one sie wyczerpią będziemy mieli okazje przejść nowe wyzwania.
Mam nadzieje że nienabazgrałem bez sensu i każdy zrozumiał co mam na myśli =) Niedługo podam linka do Save z tym queścikiem i powiedzcie czy byli byście chętni na granie w takie nowe epizody tej gry. Jeśli tak zachęcam abyście sami robili takie żeczy ja następnie moge wszystkie umieścić na jednej stronie skąd będzie można to pościągać =]
Pff sie rozpisałem. Jak nie rozumiecie wyjaśnie to troche jaśniej =D
Tak właśnie proponuje przedłużyć żywotność gry. Każdy może tworzyć takie epizody , za niedługo zaczne tworzyć strone skąd będzie można ściągać SAVE'y i grać w nie jako ktoś nowy , myśliwy , kopacz. Różne historie przedewszystkim NOWE historie będziemy mogli stworzyć. Gracz może tutaj ciągle wpadać na niezliczone pomysły nowych misji i znim one sie wyczerpią będziemy mieli okazje przejść nowe wyzwania.
Mam nadzieje że nienabazgrałem bez sensu i każdy zrozumiał co mam na myśli =) Niedługo podam linka do Save z tym queścikiem i powiedzcie czy byli byście chętni na granie w takie nowe epizody tej gry. Jeśli tak zachęcam abyście sami robili takie żeczy ja następnie moge wszystkie umieścić na jednej stronie skąd będzie można to pościągać =]
Pff sie rozpisałem. Jak nie rozumiecie wyjaśnie to troche jaśniej =D