Lord_Bethrezen
Member
Chciałbym sie dowiedziec co sadzicie o zapowiadanym dodatku do WoW'a The Burning Crusade. Tak w skrócie przedstawie wam na co mozna liczyc. Po pierwsze i według mnie najwazniejsze. Nowa rasa dla Hordy czyli Krwawe Elfy. Niestety nie wiadomo co przypadnie Przymierzu. Było cos wspomniane o pandarenach ale to moze byc pirmaaprisowy żart. Wiadomo dojda nowe questy, itemy, misje itd. Dojśc ma także nowa profesja: Jewelcrafting czyli jubilerstwo. Bedzie można tworzyc kaminie szlachetne i wkładac je do przedmiotów z gniazdami. Musze także wspomniec o nowym kontynenci Outland czyli Draenorze, niegdyś dom orków do, którego przybył Illidan. Bedzie mozna sie do niego dostac przez mroczny portal!!! .Apropo Illidana wyczytałem gdzies, że podobno
bedzie można go spotkac i znim walczyc(w sumie nie wiadomo czy po walce z Arthasem w W3FT Illidan zginąl. Wszystko wskazuje, że nie). Zwiększno maksymalny poziom do 70. No i jeszcze beda brązowe smoki, które panują nad czasem z ich pomoca bedzie mozna sie przeniesc w czasie ale o tym za dużo nie wiem.
Napiszcie co o tym wszystkim myslicie, a szczególnie o krwawych elfach(od razu jak tylko zobaczylem screen z krwawym elfem magiem wygladajacym jak Kael z W3FT to sie z radosci popłakałem
). Mimo, że dodatek ma wyjsc w 2006 już kocham te gre(dodatek)
bedzie można go spotkac i znim walczyc(w sumie nie wiadomo czy po walce z Arthasem w W3FT Illidan zginąl. Wszystko wskazuje, że nie). Zwiększno maksymalny poziom do 70. No i jeszcze beda brązowe smoki, które panują nad czasem z ich pomoca bedzie mozna sie przeniesc w czasie ale o tym za dużo nie wiem.
Napiszcie co o tym wszystkim myslicie, a szczególnie o krwawych elfach(od razu jak tylko zobaczylem screen z krwawym elfem magiem wygladajacym jak Kael z W3FT to sie z radosci popłakałem