World Of Warcraft The Burning Crusade

Chciałbym sie dowiedziec co sadzicie o zapowiadanym dodatku do WoW'a The Burning Crusade. Tak w skrócie przedstawie wam na co mozna liczyc. Po pierwsze i według mnie najwazniejsze. Nowa rasa dla Hordy czyli Krwawe Elfy. Niestety nie wiadomo co przypadnie Przymierzu. Było cos wspomniane o pandarenach ale to moze byc pirmaaprisowy żart. Wiadomo dojda nowe questy, itemy, misje itd. Dojśc ma także nowa profesja: Jewelcrafting czyli jubilerstwo. Bedzie można tworzyc kaminie szlachetne i wkładac je do przedmiotów z gniazdami. Musze także wspomniec o nowym kontynenci Outland czyli Draenorze, niegdyś dom orków do, którego przybył Illidan. Bedzie mozna sie do niego dostac przez mroczny portal!!! .Apropo Illidana wyczytałem gdzies, że podobno
bedzie można go spotkac i znim walczyc(w sumie nie wiadomo czy po walce z Arthasem w W3FT Illidan zginąl. Wszystko wskazuje, że nie). Zwiększno maksymalny poziom do 70. No i jeszcze beda brązowe smoki, które panują nad czasem z ich pomoca bedzie mozna sie przeniesc w czasie ale o tym za dużo nie wiem.

Napiszcie co o tym wszystkim myslicie, a szczególnie o krwawych elfach(od razu jak tylko zobaczylem screen z krwawym elfem magiem wygladajacym jak Kael z W3FT to sie z radosci popłakałem
laugh.gif
). Mimo, że dodatek ma wyjsc w 2006 już kocham te gre(dodatek)
wub.gif
wub.gif
wub.gif

FaTtaLitY

Member
Mmmmmm.A krwawe elfy nie powinny być czasem po stronie Przymierza? Przecie w normalnym warze to u ludzi mozna wziąć ich hero...A nawet jeśli będa w Hordzie to przenosze sie tam! ;]

Oczekuje tego dodatku z niecierpliwością!!! ;]

Grour

Member
Z tego co napisałeś wywnioskowałem że ten dodatek będzie wypas i nic dziwnego, przecież tą gre robi BLIZZARD!!! Oni zawsze wydają miodzio gry
biggrin.gif
. FaTtaLitY nie wiem o co Ci chodzi przecież krew (Krwawe Elfy) kojaży się ze złem
huh.gif
no to jak mogą być w sojuszu skoro są złe
tongue.gif
. Mam jeszcze tylko nadzieje że dodadzą duuuuuużo itemów
cool.gif
. Czekam z niecierpliwością na premiere.

No bo widzice z tymi krwawymi elfami to jest tak, że wycięto 90% ich dawnej społeczności i teraz są oni bardzo brutalni i agresywni. Jest też kwestia głodu magii, który odzczuwają i muszą zaspokoic. W sumie to Przymierze sie od ich odwróciło!!!! Wiec sami widzicie ze chec zemsty jest w nich silna. Pozdra u All

Phoenixx

Member
Bardzo mozliwe ze Krawe elfy beda czescia hordy , poniewaz szeregom undeadow dowodzi Sylvanes czyli dawna elfka i znajoma Kaela ;] , a ze nic ich nie ciagnie do przymierza, nic ich nie laczy z ludzmi z azeroth, a z ne laczyl ich tylko krotki epizod . Co do Ilidana Blizzard osobiscie potwierdzil ze zyje ;] chociaz watpie zeby zostal wprowadzony do wowa
tongue.gif
bo nic nie wiemy o tym co sie stalo na koronie lodu po polaczeniu Arthasa .. mysle ze blizzard najpierw powinien rozwinac ta sytuacja w zwyklym warcrafcie 4 ( omg kiedy go dadza w koncu
sad.gif
) , podobno w dodatku mial byc dodany northrend i quel talas ale widze ze chyba nie do konca to wykonaja ;] .. wiec z niecierpliwoscia czekam na ten dodatek ;]

QUOTE podobno w dodatku mial byc dodany northrend i quel talas ale widze ze chyba nie do konca to wykonaja ;]

Co do northrend to nie wiem ale wiem, że Quel'Talas będzie punktem startowym dla krwawych elfów.
biggrin.gif

Phoenixx

Member
QUOTE Co do northrend to nie wiem ale wiem, że Quel'Talas będzie punktem startowym dla krwawych elfów.
biggrin.gif

O ile wiem Quel Thalas jest zajete przez Forsaken wiec nie wiem jak oni bede tam startowac ^^

Yezo

Active Member
Taa WoW to kura znosząca złote jajk, szkoda tylko, że aby sobie pograć trzeab płacic tyle kasy...Bo granie na serwerach darmowcyh to jest w sumie jedna wielka lipa i totalne nie porozumieni, masa bugów i 100 ludzi na serwerze
laugh.gif
no ale czekam na dodatek miejmy nadzieje, że będzie dobra jak podstawka
biggrin.gif
A co do nowości to bardzo mi sie podobają..

Geezer

Member
Sebek, to nieprawda... moj kolega gra na serwku *****, który wiadomo jest darmowy i nie ma wogóle crashy. Admin zmiejszył liczbe graczy do 150 max. i wszystko jest loox. Jeżeli będe mieć już wszystko załatwione z kompem to wbijam na tego serwka.

A tak wogóle to czekam na ten dodatek, bo jak z Illidanem sie spotka to za....
smile.gif

I czy będzie wreszcie Northrend, bo fajnie by było dotrzeć na tron Arthasa....

Phoenixx

Member
QUOTE (Geezer @ 07-11-2005, 15:48) Sebek, to nieprawda... moj kolega gra na serwku *****, który wiadomo jest darmowy i nie ma wogóle crashy. Admin zmiejszył liczbe graczy do 150 max. i wszystko jest loox. Jeżeli będe mieć już wszystko załatwione z kompem to wbijam na tego serwka.

A tak wogóle to czekam na ten dodatek, bo jak z Illidanem sie spotka to za....
smile.gif

I czy będzie wreszcie Northrend, bo fajnie by było dotrzeć na tron Arthasa....
haha ^^ zobaczysz w jakie gowno wejdziesz servy darmowe to jeden wielki shit , polowa rzeczy nie dziala ( doslownie ! ) wogole szkoda na to czasu
tongue.gif
no chyba ze chcesz se mape pozwiedzac :] ja tylko po to tam gralem ^^ ... co do Quel Thalas Lordzie B , ja wcale nie watpilem w podwazalnosc twoich slow tylko zapomnialem ze one maja byc w hordzie , sry moj blad ;]

Geezer

Member
Hmmm... no nie myśl, że taki serwek darmowy to to samo co płatny... co to to nie, ale jak najbardziej da się grać. Ja już wole grac na takim, gdzie jest więcej bugów niż płacić te 5 dyszek, których nie uciupałbym nawet co miesiąc :/
Jak nie chcesz wierzyć to nie, ale taka jest prawda. Jeżeli ktoś za przeproszeniem nie sra pieniędzmi to może w takie coś wchodzić.

cLoNe_xx

Król Nordmaru
Ja również czekam z niecierpliwością na dodatek. Najbardziej mnie ciekawi wykonie Cave Of Time i latających wierchowców, których będzie można dosiąść na 70lv
smile.gif
. Fajnie by było jakby CDP sprzedał go w Upgrade jeszcze ale do tego jeszcze troche czasu mamy wkońcu lipiec 2006 to dość odległa data
biggrin.gif
Jeśłi wogule jest prawdziwa bo blizz nie uraczył na niczym oficjanym w sprawie daty
biggrin.gif
.
Pozdrawiam cLoNe_xx

Do góry Bottom