World In Conflict

Status
Zamknięty.
T

Thran

Guest
Gra FULL WYPAS coś dla Hadcore Graczy :D wypada o niej opowiedzieć.

World In Conflict to gra strategii czasu rzeczywistego opowiada o wojnie Wschodu z Zachodem na początek lądujemy w Europie ale potem jesteśmy w samej AMERYCE ! i w tej grze nie budujemy baz nie w tej grze wzywamy posiłki tak jak w realu ale wybuch bomby atomowej to dopiero MASAKRA ! normalnie realistycznie odzorowane http://pcmedia.gamespy.co...13025110375.jpg Widok z daleka od wybuchu a tak gra wygląda:

http://files.xboxic.com/x...03screen006.jpg

Normalnie zapowiada się najlepsza strategia czas by Prababcia strategi Warcraft,Pradziadek Starcraft,Babcia Comand & Conquer i Dziadek Age Of Empires odeszli na emeryturę :)

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
[SIZE=36pt]Starcraft i Warcraft nigdy nie umrą HERETYKU!!![/SIZE]

Poniosło mnie. Poza tym, złe linki masz. Nie działają.

Pff. Fabuła standard. Kolejna zimna wojna. Ciekawei mnie ten wybuch bomby atomowej, pokaż ten link = ale taki który działa. nie wiem czy masz rację co do realistyczności, jak zobacze screen to się wypowiem. A strategia, to nie tylko wypasiona grafa To także grywalność, klimat, fabuła, etc.
CYTAT
Europie ale potem jesteśmy w samej AMERYCE
To brzmi jakby Europa była gorsza od Hameryki. Bullshit!

Aha, C$C i AoE też nei przejdą na emeryturę :p

Pozdrwaiam.

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
Pff. A gdzie fala uderzeniowa? Poza tym, na obszarze chyba do 30 km powinno być skażenie, na obszarze do chyba 5 wszystko zrównane z ziemią, 10 - przetrwają podziemne konstrukcje, reszta nie pamiętam, ale nie można zpaominać o spaleniu i 'wyparowaniu" ludzi. Wiem, bo jakiś czas temu czytałem starą książkę siostry do Przysposobienia Obronnego i tam było o skutkach wybuchu bomby atomowej :D

Więc realistyczne to to nie wygląda...

Aha, Polacy m.in. rządą w necie na strategiach w Medievalu II, inne nacje mówią żartobliwie "Wygraj, niech każdego turnieju nie wygrają przeklęci Polacy", ale raczej tak z sympatią to mówią. Bo w MTW 2 kozaczymy na sieci.

T

Thran

Guest
Bo to jest zdjęcie po tym wybuchu tylko dym został ale jak mówią twórcy skażenie będzie tylko niewidoczne :) i będzie działać tylko na piechotę.

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
Wiem, czepiam się przesadnie realizmu, ale obok dymu jest most, a za mostem drzewka i budynki - nietknięte... a to mógł być nawet przy najszczersszych checiach wydłużenia najwyżej 1 km. A do ok. 5 km wszystko jest spalone i zniszczone...

Wismerin120

Zastępca Przywódcy Leśników
No widziałem kilka filmików z World in Conflict i zapowiada się całkiem ciekawie. :)

Screeny wyglądają całkiem całkiem:

-1978664468.jpg

1453386390.jpg

Mam nadzieję, żę poziom realistyki będzie na naprawdę dużym poziomie, i oby nie było pasków życia pojazdów pancernych i piechoty, bo w grach tego typu najbardziej to mnie wkurzalo...

A co do tej bomby attomowej to może jakaś wyższa technologia i dopiero po grzybku zaczyna się fala uderzeniowa? :p

PS. Starcraft, Warcraft, Comand & Conquer i Age of Empires pozostaną wiecznie żywe!!!! :pPPP

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom