Wlączenie Gry!

Status
Zamknięty.

daria

Szejn
Weteran
Mam wszystko zainstalowane(tego directx-a i wszystko).Mam ikonke na pulpicie i gdy wlaczam gre pisze mi :"NIE MOZNA URUCHOMIC APLIKACJI,PONIEWAZ KONFIGURACJA JEST NIEWLASCIWA"!I prosze nie mowcie mi ze mam zainstalowac jeszcze raz bo juz to robilam 2 razy!
Albo probowalam tez w inny sposob wlaczyc, a mianowicie wsadzilam plytke do CD-ROMu i probowalam przez to okno gdzie jest instalacja gry i gdy daje URUCHOM GRE wyskakuje mi:
"Operation:eek:pen
File: C:/Program files/Gothic III/gothic3.exe
Parametr:
Directory: C:/Program Files/Gothic III
Flags: 10"

PROSZE POWIEDZCIE MI CO TO MOZE OZNACZAC!??PRZECIEZ WSZYSTKO ZAINSTALOWALAM!:/ A KOMP MAM BARDZO DOBRY I NAPEWNO NIE CHODZI TU O WYMAGANIA.POMOZCIE!Pzdr i dzieki z gory za odpowiedzi!

P.S I jezeli wiecie to powiedzcie jak moge to naprawic :D

=BLADE=

Dowódca Rycerzy Wody
mój kolega miał podobny problem... mam pytanie. jak instalowałeś to czy miałeś błąd z c++ (jeśli nie chodzi o c++ to mnie poprawcie bo nie pamiętam jak to sie nazywało). bo właśnie ten błąd można ominąć i przegapić i zapomnieć o nim. gdzieś była łatka do windowsa własnie z c++... sciągnij ją sobie i zainstaluj. potem c++ doinstaluj i powinno śmigać :)

daria

Szejn
Weteran
Mozna prosciej bo ja zabardzo nie znam sie na programach komputerowych!!??pliska odp :D

Krolik90

New Member
Tak samo mam, właśnie zainstalowałem Gothica 3. I tak mam, podczas instalacji gdy instalowało się C++ wyskoczył błąd. Co mam ściągnąć żeby gra chodziła?: :D Z góry dzięki!!

=BLADE=

Dowódca Rycerzy Wody
@krolik musisz sobie łatke zainstalować a potem jeszcze raz C++ sporo sie w sieci ogrzebałem ale tu masz linka:

CODE
http://rapidshare.com/files/368296/WindowsInstaller-KB893803-v2-x86.rar

3-majta sie B)

daria

Szejn
Weteran
Qrde sciagnelam i teraz pisze please insert disk!!!?????:/

=BLADE=

Dowódca Rycerzy Wody

Dzięki:) Już gram :p

spoko.. w końcu od tego jestem - żeby pomogać :D sporo się ogrzebałem... :rolleyes:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom