Witam

Dahian

New Member
Witajcie wszyscy Gothic Up-owicze.
Mam na imię Michał chociaż to nieważne, gdyż moja w tym głowa aby niedługo postać Dahian'a była rozpoznawalna w Kolonii :) W życiu prywatnym jestem studentem, w wolnych chwilach staram się zachować aktywność ruchową (bieganie, piłka nożna), w zimne wieczory siedzę na kanapie i brzdąkam na gitarze.
W Gothica gram od 6 klasy szkoły podstawowej. Choć wszystkie części serii mają swoje plusy i minusy, za najlepszą uważam (mało oryginalnie) pierwszego Gothica, choć najwięcej czasu spędziłem chyba przy G2NK.
Nie będę ukrywał iż na forum zarejestrowałem się po to by postymulować swoją wyobraźnię w forumowym RPG-u.

Tak więc pozdrawiam wszystkich forumowiczów, fanów serii Gothic.

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Witaj na forum :)

Fajnie że masz zamiar udzielać się na forum, liczę że oprócz rpg( czy jeszcze innych nazw jakich się używa na to co mamy;d) będziesz aktyny w innych częściach forum.

http://gothic.org.pl/forum/index.php?/forum-1/announcement-6-co-w-trawie-piszczy-temat-dla-nowych-uzytkownikow/

Temat dla nowych użytkowników, poczytaj,zapamiętaj i stosuj się a wszystko będzie dobrze :)

Cedric

GołoWąs
Witaj :)
Oprócz naszego RPG, PBFa (czy jak tam wolisz to nazywać) zapraszam do zapisania się do pracy w naszej gazetce(traktujemy nie tylko o Gothicu), do zakonu świętego miecza (w którym będziesz mógł podzielić się swoją wiedzą o Gothicach i Risenach z resztą userów) oraz do wykazywania się swoim talentem; czy to pisarskim, czy graficznym, bądź multimedialnym (muzyka, video ) :)

Mamy nadzieję, że zagościsz tu na dłużej i że spędzisz wiele wspaniałych godzin na wspólnej zabawie z nami :D

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Gothic Magazine, wszystko masz u mnie w sygnaturze (zapraszam też na Two Worlds Site ;) ) , bardzo ciekawa fanowska inicjatywa, z każdym numerem staramy się opracowywać ciekawsze tematy i poprawiać swój kunszt pisarski. Gildie ostatnio przymarły, więc nie ma tam nic specjalnego. Przede wszystkim możesz spotkać tu miłych ludzi obeznanych nie tylko z Gothic'iem.

Do góry Bottom