Witam

• Thread starter Makiavelli
  • Rozpoczęty
M

Makiavelli

Guest
Witam,
na imię mi Damian mam 15 lat.

- Jak tu trafiłem?
Do nie dawna pracowałem u konkurencji, ale z powodu przebiegu kilku spraw trafiłem tutaj. Mam nadzieje miło spędzać czas na tym forum.

- Czym się interesuje?
Można by powiedzieć, że wszystkim po trochu. Najbardziej chyba historią i fantastyką.

- Czym się zajmuję?
Do nie dawna pisałem newsy i artykuły, chciałbym to kontynuować - na pewno spytam się tutejszych adminów o taką możliwość. Prócz tego i nauki, gram w koszykówkę w SKS(Szkolny Klub Sportowy) - może nie jest to bardzo ambitne, ale na tą chwilę mi starcza, a zresztą na coś więcej nie wiem czy czas pozwoli. Również gram w gry komputerowe, w końcu gdyby nie Gothic nie trafiłbym tu.

Przez najbliższe dwa tygodnie nie będę odwiedzał forum z powodu wyjazdu nad morze.

Pozdrawiam, Makiavelli

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
http://gothic.org.pl/forum/index.php?/forum-30/announcement-6-co-w-trawie-piszczy-temat-dla-nowych-uzytkownikow/

Zajrzyj w topik. Przestrzegaj reguł panującym na tutejszych włościach.

Do nie dawna pracowałem u konkurencji,

Pracowałeś tam? Ile płacą :trollface: Bo u nas wszyscy się opierdu koncertowo. :)

Jak masz zaciąg pisarski spróbuj w Gothic Magazine, być może i w naszej Redakcji :)

Powodzenia

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Witaj

Miło że ludzie konkurencji przychodzą do nas i chcą działać aktywnie u nas ;)
Oprócz Gothic magazine i Redakcji zachęcam do wstąpienia do Zakonu Świętego Miecza oraz udziału w życiu Obozów. Miło spędzonego czasu na forum życzę :)

Do góry Bottom