Witam

sep z gothica

New Member
Gothica poznałem prze przypadek wszedłem do kolportera i oglądałem gazety no i patrze a tu promocja 2 gothicki plus rozpiska o 4 gothica więc kupuje i zanim się skapnąłem to już jestem fanem gothica. A to forum poznałem jak oglądałem wyniki wyszukiwania gothica 5.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Dobrze trafiłeś :)

Witamy i zapraszamy do udziału w życiu społeczności. Masz wiele dróg wyboru w tym miejscu, jednak pamiętaj, że nie lubimy tych, którzy nie przestrzegają regulaminu. Lepiej się z nim zapoznaj ;]

Opcji wiele
Redakcja
Gazetka
Administracja
Zakon
System gildyjny: Nowy Obóz, Stary Obóz i Obóz Sekty.

Masę różnorakich tematów, ciekawe działy. Sam się rozejrzyj i nie bój się napisać jeśli masz coś ciekawego do powiedzenia. Jak czegoś nie wiesz pytaj :)

Baw się dobrze.

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Witaj!

Przeczytaj temat:

http://gothic.org.pl/forum/index.php?/forum-7/announcement-6-co-w-trawie-piszczy-temat-dla-nowych-uzytkownikow/

Przestrzegaj regulaminu i udzielaj się na forum. Jak masz ochotę na bardziej zaangażowaną zabawę z forum, to zapraszam do Koloni Karnej oraz do wstąpienia w szeregi jednej z trzech gildii:

Stary Obóz

Nowy Obóz

Obóz Bractwa

Miłej zabawy i pobytu na forum :)

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Witaj. Zapraszam do PBF'a, który coraz bardziej się rozwija i potrzebuje mięsa armatniego na rozkręcenie :p

Electric Dragon

Majster
Weteran
Cześć!

Przyjemnej zabawy w użytkowaniu forum w zgodzie z jego zasadami. Obyś został u nas na dłużej. A to temat dyskusyjny o Gothicu piątym :)

http://gothic.org.pl/forum/index.php?/topic/29106-gothic-5-piranha-bytes/page__view__getnewpost

Randal

Banned
Witamy w naszych skromnych progach:)

Opcji wiele
Redakcja
Gazetka
Administracja
Zakon
System gildyjny: Nowy Obóz, Stary Obóz i Obóz Sekty.

Ja to miałem mówić ;)

Do góry Bottom