Witam!

Riff

New Member
Witam wszystkich. Jestem Riff i dnia dzisiejszego zawitałem na GothicUp. Mam nadzieję, że to forum jest czymś więcej niż grupką 12-letnich, spamujących użytkowników.

Moją ulubioną grą jest oczywiście Gothic (jedynka), można powiedzieć też, że interesuję się informatyką. Słucham wszystkich gatunków muzyki, (muzyki - nie liczę disco polo i tym podobnych techno), jednak zdecydowanie przeważa rock i te bardziej "skałowate" klimaty. W/w informacje muszą wam wystarczyć, bo więcej publikować nie zamierzam. ;) Teraz czekam na wasze "cześć" i pozdrawiam.

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Witam.

Mam nadzieję, że to forum jest czymś więcej niż grupką 12-letnich, spamujących użytkowników.

Nie martw się, jest czymś więcej. W przeciwnym razie połowy ludzi już by tu nie było i nie dostalibyśmy trzech patronatów : )

Mam nadzieję, że zagościsz tutaj nieco dłużej - zachęcam do pisania.

Btw - dobry nick.

Electric Dragon

Majster
Weteran
Cześć, obyś się nie zdziwił, kogo tutaj zastaniesz ;) Czasami poziom niektórych wskazuje na dziecko ale w rzeczywistości się każdy bawi dobrze. Muzyka poszerza horyzonty czy jakoś tak więc zapraszam do tego tematu ;)

http://gothic.org.pl/forum/index.php?/topic/17228-pojedyncze-utwory-godne-polecenia/page__view__getnewpost

tomisakis

Whiskas
VIP
Cześć. Stosuj się do regulaminy i baw się dobrze. Dołącz do którejś z nowych gildii(Polecam Obóz Bractwa).

Muzin1234

Member
No witaj , Dobrze że wstępujesz do obozu bractwa :D ale najpierw skazańcem zostań :D
Pozdrawiam :D

Fahrenheit

Pimpu?
Na plac wymian podszedł młody nowicjusz, ze skrętem w dłoni. Odezwał się do skazańca, właśnie wychodzącego z jeziorka:
-Witaj, jestem Fah, a ciebie jak zwą?
-Jestem.. Riff - odpowiedział
-Więc, drogi Riffie, muszę rozrysować ci sytuację w kolonii. Są u nas trzy Obozy: Stary, Nowy oraz Obóz Bractwa. Ja pochodzę z Obozu Bractwa i pragnę cię przekonać abyś do niego dołączył.
Po początkowym okresie nowicjatu będziesz mógł zostać Guru, który włada magią (daną nam oczywiście przez Śniącego) lub Strażnikiem Świątynnym, używającym na chwałę Bractwa różnorakiego oręża. - Fah opisał mu perspektywy stojące przed młodym skazańcem
-To ciekawe, lecz nie jestem pewny czy to dobra droga
-A chcesz bucha? - zaproponował
-Jasne, dawaj... dobry towar nie jest zły!

Tu masz linka do tematu wejściowego do Kolonii. http://gothic.org.pl/forum/index.php?/topic/29104-witamy-w-kolonii/page__pid__272702#entry272702 A tu piszesz podania o wstęp do gildii gdy już uzyskasz dostęp http://gothic.org.pl...-obozu-bractwa/
A skoro lubisz riffy, może pochwalisz się jakich zespołów słuchasz? :)

Riff

New Member
Może zacznę od tego, że moim ulubionym gatunkiem muzycznym jest rock (o czym wcześniej pisałem). Na pierwszym miejscu stoi AC/DC - i nie ma szans, by ktoś pobił ten zespół. A na drugim miejscu (rockowym) jest dużo zespołów: Aerosmith, Black Sabbath (Dio), Electric Light Orchestra, Tenacious D, Queen, The Beatles, The Who, Roxette, trochę GnR i Bon Joviego. Słucham też trochę metalu (Sabaton, Rammstein), z rapu tylko i wyłącznie Eminem. Ostatnio zacząłem też słuchać reggae (Bob Marley, Laid Back, GrubSon), a reszta, to raczej pojedyncze utwory różnych wykonawców (np. "Madcon - Beggin", "Nick Cave - O Children", "Lynyrd Skynyrd - Sweet Home Alabama", "Bliss N Eso - Bullet And a Target" - mógłbym długo wymieniać).

Reasumując: słucham wszystkiego, co mi się podoba, niezależnie od gatunku (najbardziej, jak widać, podoba mi się rock). I nie trawię disco polo, techno czy innego takiego szajsu...

Do góry Bottom