Witam

Ainee

New Member
Witam wszystkich użytkowników, miło się pojawić na jakimś forum.

Anna, USA, Chicago, IL, mieszkałam długo w Warszawie.
Jak skończę 18 lat, będzie mi się wydawało, że jestem strasznie stara, a to nie taka znowu odległa przyszłość.
(Przyznaję, często trudno kopiować wszystkie polskie znaki, bo wklejać je można długo i namiętnie, dlatego wybaczcie ich czasowe braki.)
Interesuję się białą bronią, grafiką komputerową (ale nie, grafika nie jest najważniejsza w grze, to nie mój pogląd) i sztuką szeroko pojętą, często przesiaduję przed monitorem, ale nigdy 24 godziny na dobę.

Mam tendencje do niemiłosiernego rozwlekania myśli, dlatego się rozpisuję i wychodzę na sztywniaka.
Dodatkowo lubię poznawać nowych ludzi, jeśli reprezentują sobą jakiś znośny poziom rozgarnięcia emocjonalnego, a takich chyba tu znajdę, bo przecież chodzi głównie o dobrą zabawę.

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
yo, ja pisze z niemiec i wale polskie znaki : D

rzuc okiem na regulamin, choc nie wiem po co, ja nie czytalem, a jakos sie trzymam

no i ten, przylacz sie Najmenikow jak jush kilka postow nabijesz, tam masz jedna kolezanke jakby ci zabraklo towarzystwa kobiecego

Ainee

New Member
Tak też można, haha.

Kobiece towarzystwo? Mile widziane, ale raczej nie niezbędne - raczej pogodziłam się już z przewagą przedstawicieli płci brzydkiej na tego typu forach : )

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Witamy na podwórku zwanym Kolonia Karną lub GUp.

Czikago powiadasz :) Miło nam powitać zamorskich gości.
Warto zapoznać się z tym tematem http://gothic.org.pl/forum/index.php?/forum-30/announcement-6-co-w-trawie-piszczy-temat-dla-nowych-uzytkownikow/
Tłumaczy mniej więcej o co biega, Gdzie warto zajrzeć i z kim trzymać :)

a czy posiadasz czasem konto na Deviant Arcie ? Oczywiście, że posiadasz xD
Skąd pomysł na taki nick ?

Zapraszam do udziału w życiu forum. Kobietek w końcu jak na lekarstwo :)

Ainee

New Member
Oryginalnie wcale zamorska nie jestem, a juz napewno nie za bardzo : )
Dluga historia z tym nickiem, to bardziej skrot od dluzszego i zart wycelowany w znajomego.

Deviant-art. No tak. A i owszem : )

Do góry Bottom