Witam!

jaskov

New Member
Witam wszystkich forumowiczów!

Jestem zagorzałym fanem serii Gothic, od kiedy tylko ta ujrzała światło dzienne, a raczej od czasu jej polonizacji, gdyż nie władam tak biegle językiem niemieckim. Od razu spodobał mi się przedstawiony świat, jak i postacie w nim zawarte. Do gustu przypadła mi również wymagająca rozgrywka i niekonwencjonalny system walki bronią. Jest to jedna z tych gier, do których z góry wiedziałem, że będę powracał. Z niecierpliwością oczekuję 4 części serii i mam nadzieję na jak najlepszy czas spędzony na portalu wśród innych fanów Piranha Bytes.

Pozdrawiam!

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
No cóż witamy najnowszego usera.

Ja wiesz musisz poczytać regulamin, by się do niego stosować. Nie zaszkodzi ci też poczytanie co w trawie piszczy które jest na górze w każdym dziale (na pewno nie przegapisz). Ogólnie to baw się dobrze i pamiętaj, Wielki Brat patrzy ;).
Mówisz, że grałeś w wszystkie gry PB, a Risena może skończyłeś?

jaskov

New Member
Nie grałem we wszystkie gry PB, ale zamierzam zagrać w Risen przy najbliższej okazji, choć jak mi mówiłeś Szkelo wczoraj na czacie jest to chyba gra na jeden raz. Ostatnio odświeżam Gothic, Gothic II oraz Noc Kruka po dość długiej przerwie. Dziękuję za miłe słowa i już biorę się za regulamin.

No niestety na jeden raz...ale warto przejść z sentymentu do serii.

Electric Dragon

Majster
Weteran
Witamy na forum kolego. Miłego korzystania z naszego serwisu. Stosowne info otrzymałeś pewnie na PW :)

Widzę avatar z dobrze znanego mi filmu i niejednokrotnie oglądanego czyli 'Daybreakers' . Ładnie skończył bohater z Twojego avka :)

Pozdrawiam.

jaskov

New Member
Film również spodobał mi się i zaiste koniec bohatera był dość tragiczny, choć ja bardziej skupiłem się na jego przekonaniach i charakterze. Rola świetnie zagrana przez Sama Neill. Przyznasz, że avatar wyszedł mi dobry ;)

Razor13

Member
Siemka ! Zagorzałym tak to zobaczymy gdy będziesz chciał dojść do ZŚM i będziesz pytany :p
Baw się dobrze przeczytaj regulamin i temat co w trawie piszczy ..
Dołącz do jednej z gildii i zostań z nami na dłużej :p

Pozdrawiam VerX

jaskov

New Member
Tak mam zamiar uczynić po przekroczeniu ilości 40 postów.

Do góry Bottom