Witam!

rabus111

New Member
Hej!!! Trafiłem tutaj ponieważ mam pewien dylemat... Zasadniczo jest to pierwsze pytanie jakie chcę wam zadac. Nie mogę się zdecydowac pomiędzy Gothiciem 3 a Zmierzchem Bogów. Możecie mi pomóc i jakoś poradzic(napiszcie co wam się bardziej podobało i dlaczego). Z góry dzięki:)

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Witaj w tym tragicznym dniu.

Nie kupuj Zmierzchu Bogów bo to chała. Gothica 3 możesz kupic, ja grałem i się nie zawiodłem. Natomiast dodatego do tej gry (Zmierzch Bogów) jest beznadziejny.

Pozdrawiam.

rabus111

New Member
Dzięki za radę. Po prostu do Gothic 3 mam pewną urazę bo ściągnąłem sobie pirata i wiele razy miałem tak, że choc skończyłem jakąś misje i wracałem do gościa, który mi ją zadał, on ciągle uważał że jest nieskończona. Mam nadzieję, że w orginale będzie się to rzadziej zdarzac.

Electric Dragon

Majster
Weteran
Dzięki za radę. Po prostu do Gothic 3 mam pewną urazę bo ściągnąłem sobie pirata i wiele razy miałem tak, że choc skończyłem jakąś misje i wracałem do gościa, który mi ją zadał, on ciągle uważał że jest nieskończona. Mam nadzieję, że w orginale będzie się to rzadziej zdarzac.

Oj, udało Ci się wybrnąć z nieciekawej sytuacji. Już miałem Cię opierdzielić za piracenie, ale jakoś się wybroniłeś. Forum nie tolerowało wcześniej ani nie będzie tolerować w przyszłości kradzieży elektronicznej. :) Z dwójki złego wybierz G3, wyszło sporo patchy naprawiających naprawdę znaczną ilość błędów w grze.

Zmierzch Bogów też ma jakąś szansę na patche od community, ale tylko w przypadku, gdy JoWood udostępni kod gry na licencji GNU grupom modderskim. Bądź co bądź jest to kawałek fabuły Gothic do poznania.

Przestrzegaj zasad na forum i życzliwa rada ode mnie byś zapoznał się z tym tematem:

http://gothic.org.pl/forum/index.php?/topic/26784-co-w-trawie-piszczy/

creative75

New Member
Witamy na forum.
Więcej nie będę pisał jak prawie wszyscy.
Nie krępuj się,zakładaj nowe tematy,odpowiadaj w miarę swojej wiedzy w tematach już istniejących.
Pozdrawiam serdecznie.

Do góry Bottom