Witam .

BezisławI

New Member
Witam wszytkich użytkowników . ;)

Jestem Konrad i lubie Sport np. Piłka Nożna (Trenowałem 6 Lat) , Parkour(2 lata ale słaby jestem ;D) , Interesuje się również Grami Komputerowymi moimi faworytami są Wiedźmin i Gothic ... W Gothicka grałem juz jako mały ,,szczyl" .. miałem 5 lat jak grałem w 1 po Niemiecku :D i musze przyznac ze Gothic to jest gra z którą sie Wychowałęm ... pzdr.

HoteK

Obywatel
Witam na Gup !! Widzę , że trenowałeś PK ja też ale to już stare dzieje ;D
Twoje dzieciństwo miało dobre wychowanie z grą Gothic :)
Przestrzegaj regulaminu i bla, bla, bla

Electric Dragon

Majster
Weteran
Ja Cię znam, ty mnie nie. W G.Upowej grze masz postać o tym samym nicku. Bylebyś tutaj nie obrażał userów jak kiedyś w w karczmie ;)

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Witaj.

Zachowuj się,nie obrażaj innych,pomyśl nad dołączeniem do jednej z gildii;]

Fahrenheit

Pimpu?
Siemka

Koledzy doradzili ci już co robić, ja dorzucę tylko - zostań z nami jak najdłużej i bądź aktywny. Wychował cię Gothic :D Mnie rodzice. Parkour chciałem kiedyś trenować (kolega mnie namówił), ale po tygodniu gadania o tym się rozmyśliliśmy xD

BezisławI

New Member
Siemka

Koledzy doradzili ci już co robić, ja dorzucę tylko - zostań z nami jak najdłużej i bądź aktywny. Wychował cię Gothic :D Mnie rodzice. Parkour chciałem kiedyś trenować (kolega mnie namówił), ale po tygodniu gadania o tym się rozmyśliliśmy xD

Gothic nie wychował mnie tak dogłebnie ;] :p ale to była moja 1 gra na PC ;p heh

Zostane dłuugo ;) mam nadzieje .

tomisakis

Whiskas
VIP
Witamy.Nie spamuj.Szanuj innych userów,modów.Czytnij sobie regulamina.Dolącz później do Zakonu lub jakiejś gildii.Nie uciekaj z forum po kilku dniach lub nawet minutach.Nie spamuj nigdzie bo tutaj sie tego nie lubi.

Do góry Bottom