Witam ; )

Am I Insane?!

New Member
Witam Wszystkich, na imię mi Emil, student z Bydgoszczy, studiuję Teleinformatykę na Uniwersytecie Technologiczno-Przyrodniczym, co prawda jeszcze góra maks 2 miesiące bo więcej nie wyrobie, poziom straszny ;s
Zainteresowania? Roleczki Agresywne, trochę hardcorowa zajawka ze względu na kontuzje,skaleczenia, obicia... itd., Ale liczy się satysfakcja z tego co robię i nic po za tym. Muzyka niewątpliwie, gustuję w klimatach Chillout'owych, konkretniej: Amethystium, Solar Fields, Emancipator, ale dobrym rockiem, jak i punk-rockiem nie pogardzę, stary, dobry hip-hop też nie jest zły(Paktofonika, Grammatik z Eldokiem na czele), wszystkiego można po trochu posłuchać, ważne by wpadło w ucho. Kinematografia - mam swoją kamerkę(canon hv30) lubię sobie coś od czasu do czasu nakręcić i zmontować z czego wychodzi następna zajawka - montaż - obecnie bawię się w Sony Vegas, ale zamówiłem na allegro sobie jakiś tutorial do Adobe Premiere wiec niebawem się przenoszę ; )
Z Gier to cenię sobie sagę Diablo, NeverWinter Nights, stary świetny Black & White, no i Gothic I - bezapelacyjnie (dwójka jeszcze jako tako).
To chyba byłoby na tyle, jak coś mi przyjdzie do głowy to dopiszę ; )
Dziękuje za uwagę.

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Witam bardzo serdecznie, przestrzegaj regulaminu kolego studencie i miło spędzaj czas ;)
Bydgoszcz, hę? Blisko mi do Bydgoszczy z Torunia ^^. Ja studiuję europeistykę i życzę powodzenia na studiach, oby udało ci się zrealizowac
wszystko co planujesz.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
AVe Politologia z Uniwersytetu Warszawskiego pozdrawia studenciaków xD

Na forum nie ma zmiłuj..i zajebiaszczy nick Insane ;)

moneystars

New Member
Ave ci. Mam nadzieje że się będziesz u nas dobrze bawił. Dołącz do jakiejś gildii

Silden

RPG'owiec
VIP
Ave ci. Mam nadzieje że się będziesz u nas dobrze bawił. Dołącz do jakiejś gildii
o_O' Niezła rada.Jak już samsię do niej dostosujesz to takie rzeczy wygaduj. :p No to tak: Przestrzegaj regulaminu, którego nikt nie czyta, nie wkurzaj naszych kochanych rządzących ( ;)) i dobrze się baw! Baw się, hulaj i chodź do Najemników!Raz się żyje! POza tym do naszego świętego Zakonu też możesz dołączyć.

Black-Men

Member
Witaj Emilu,mam nadzeje,że na tym forum dobrze,miło spędzisz czas,nie będzesz spamował,będzesz aktywny to ci na dobre wyjdze ale mam nadzeje,że się przyłączysz do Buntowników :p

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Witam kolejnego użytkownika Gothic Up :p

Nie spamuj ,poczytaj regulamin,pisz sensowne posty i nie denerwuj innych oraz udzielaj sie na forum

Dolacz do jakiejś gildii <szepczy chodz do najemników> lub do buntowników a jak chcesz poztsac neutralny do kaman do zakonu

Pzdr Szkelo

Fahrenheit

Pimpu?
Witaj Emilu!

Rób to co ci doradzili moi przedmówcy, nie zniknij zbyt szybko z forum, znajdź sobie gildię :) Postaraj się, żeby twój pobyt na forum był miły dla ciebie i dla nas.

Pozdrawiam Fah

Do góry Bottom