Witam

Arkdro7

New Member
Witam wszystkich. Nazywam się Arek i mam 16 lat. Interesuje się sportem :p, głownie piłka nożną. W Gothica gram od bardzo dawna, wiec myślę że będę mógł jakoś pomóc. No i myslę że dowiem się tutaj wiele ciekawych rzeczy. Jesli chodzi o muzyke to mimo młodego wieku od bardzo dawna slucham polskiego HH. Na razie to wszystko. Reszta wyjdzie sama :D Narazie :)

Tak ps. Jestem w miarę normalnym człowiekiem. Tak mi się przynajmniej wydaje :)

tomisakis

Whiskas
VIP
Witam.sluchaj adminów i userów wyższych rangą.Zostańz anmi na dlużej bo większosc nowych po paru dnaich przestaje się tym interesowac.Dołącz do Zakonu lub jednej z gildii.

Zomin

Member
No to klasyczna formułka, powodzenia w forumowym życiu, sensownych postów, zero ostrzeżeń itd..
(Ostatnimi czasy sporo świeżej krwi przybywa.. :) )

Pozdro ;)

HoteK

Obywatel
No tak się nie rozpisze pisz długie i schludne posty , stosuj sie do regulaminu ( tak nie przeczytasz ) i baw się dobrze :)

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Witam wszystkich. Nazywam się Arek i mam 16 lat. Interesuje się sportem :p, głownie piłka nożną.

Tak ps. Jestem w miarę normalnym człowiekiem. Tak mi się przynajmniej wydaje :)

Witaj :)

Komu kibicujesz?;>

Jesteś normalny...po jakimś czasie spędzonym z nami już nie będziesz normalny :)

Dołącz do jednej z gildii,ZŚM też...nie denerwuj modów i innych userów...;]

EDIT:Fah,nic innego nie trzeba lubić(ze sportów)...noga uszczęśliwia na maksa ludzi;p

Fahrenheit

Pimpu?
Witaj Arku. Mam nadzieję, że napiszesz więcej niż te 2 posty - mnóstwo ludzi rejestruje się, by po dwóch - trzech postach zapomnieć o forum całkowicie. Mam nadzieję, że nie będziesz jednym z nich :) Szanuj innych, przestrzegaj zasad itd. No i jakie jeszcze sporty lubisz, poza nogą?

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Co tam powiedziec?
Przestrzegaj regulaminu i staraj sie udzielac na forum :p
Dołacz do najemników lub buntowników i nie odhcodz za szybko oraz nie spamuj :p

To tyle z mojej strony

Pzdr szkelo

Thran

Che Świniara
Elo.

Ja od siebie dodam tak, jeśli interesujesz się bardzo Gothiciem, to zapraszam do oglądania machinimy filmowej Gothica jaką możesz spotkać na youtube, lub ostatecznie podzielić się swymi wrażeniami z gry w modyfikacje do Gothiców :) otherwise. Jak chcesz to dołącz do którejś z gildii i do ZŚM.

To tyle :)

Do góry Bottom