Witam

AzeruS

New Member
Witam jestem nowy na tym forum, mam zamiar zostać tu na jakiś czas
Tak do rzeczy mam na imię Adrian, mieszkam za granica
Na razie próbuje przejść Risen'a jakoś ciężko mi to idzie -.-
Lubie grać w gry, robić grafikę raz na jakiś czas i różne bzdety
To chyba wszystko

daria

Szejn
Weteran
Witamy serdecznie ;) Zachęcam oczywiście do czynnego udziału w życiu forum, żebyś nie zniknął po kilku dniach ;)
Nie będę pieprzyła o zasadach i regulaminie, bo mam nadzieję, że rozsądny z Ciebie człowiek i wiesz jak się zachować ;P ^^

A jaką grafikę wykonujesz? 3d? A jeśli nie to co, loga, sygnatury, lay'e, bannery? :D

Pozdrawiam, Daria.

AzeruS

New Member
Sygnatury przeważnie robię również trochę lps'ów (large piece), planowałem robić 3d ostatnio ale mi się odechciało ;/ Tera będę próbował zrobić coś z siatka ;o
Male poprawki kosmetyczne itd. Mogę coś jutro wrzucić ;x, szukać dziś mi się nie chce ;x

HoteK

Obywatel
kolejny grafik bardzo mi miło :) Zostań długo , pisz mądrze i nie denerwuj Wyższych userow ( nie warto ) no i zerknij na reg. Jak będę potrzebował jakiejś sygny to wiem o kogo pytać pomożesz mi ja pomogę tobie .
Przemyśl dołączenie do Buntowników

daria

Szejn
Weteran
Zostań długo , pisz mądrze i nie denerwuj Wyższych userow ( nie warto
Dziwnie to zabrzmiało HoteK, tak jakby nowi użytkownicy nic tutaj nie znaczyli, a tak chyba nie jest, nie?

Sygnaturki robisz, czyli tak dla zabawy. Myślałam, że może jakoś profesjonalnie grafiką się zajmujesz :)
Zaprezentuj nam kilka Twoich prac w dziale "Galeria" :) Pobawimy się w ocenianie ^^

Pozdrawiam, Daria.

Do góry Bottom