Witam

veronique

New Member
Hej, mam na imię Weronika. Mimo wielu zainteresowań mam czas na granie na komputerze - zaczęło się właśnie od serii Gothic. W te wakacje planuje przejść Gothica III jeżeli sprzęt pozwoli ( a powinien!). Oprócz tego przeszłam też w Morrowinda i Wiedźmina - także jak dotąd niewiele. Obecnie mam maturę i czekam na najdłuższe wakacje w życiu. Teraz przechodzę Gothic 1 z Mrocznymi Tajemnicami. Uwielbiam klimat stworzony w Gothicu...

ps ciekawe ile tutaj kobiet macie ;>

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Witam. Teraz tutaj, na Gothic Up jest sporo kobiet, więc nie masz się czego obawiać ;p. Ale mogła byś o sobie powiedzieć trochę więcej (tj. skąd pochodzisz itp ^^). Cóż, jeszcze raz Cię witam i mam nadzieję że zostaniesz z nami na dłużej :)

Pozdrawiam.

Crisis

Strażnik Magów Wody
VIP
Redakcja
Witam Weronikę serdecznie, mam nadzieję, że spodoba Ci się tutaj i będziesz barwną postacią na Gothic Up. Co do ilości kobiet, jest parę przedstawicielek płci pięknej, ale zawsze za mało jak na tutejszych wygłodniałych mężczyzn. xD Joke. :p Życzę miłego pobytu.

AS, ty jak zwykle musisz przywitać kobietę, ty podrywaczu ty! :p

Pozdrawiam, Crisis.

daria

Szejn
Weteran
As no nie wiem czy tak dużo kobiet jest :p Owszem jest dużo zarejestrowanych, ale większość nie pisuje na forum :p Także mam nadzieję, że z Tobą będzie inaczej i zostaniesz z nami :D BO ja nie chce być jedną z nielicznych dziewczyn :p
Zapoznaj się z regulaminem i działaj... :D

A właśnie, skąd pochodzisz??

Didson

Member
Kolejna przedstawicielka płci pięknej, witam serdecznie, ale może trochę więcej o sobie?

Powodzenia na Maturze

E

Electric_Dragon

Guest
ja pierdzielę sami praktycznie sami podrywacze się odezwali tutaj :)

W imieniu grupy Wojowników witam panienkę na forum. I zapraszam do udzielania się, niekoniecznie w dziale Hobby w temacie co jesz na śniadanie :p

veronique

New Member
No to napiszę coś jeszcze skoro bardzo chcecie :)
Mieszkam w Warszawie, we wtorek skończyłam liceum, mimo że nie mam jeszcze 18 lat ( poszłam rok wcześniej). Na studia planuję iść na Akademię Medyczną ( wydz. lekarski) lub Akademię Muzyczną ( fortepian). Szczerze mówiąc nie wiem jeszcze, gdzie pójdę jak dostanę się na oba kierunki - jest to wybór tragiczny... Teraz miotam się między zadankami z fizyki a głupią biologią. Na dodatek wszystko oprócz polskiego i angielskiego muszę pisać rozszerzone. A zdaję dużo przemiotów... Dobra, koniec o maturze ( chociaż tylko o niej myślę ostatnio).

Wkurza mnie mod: Mroczne Tajemnice, ponieważ nie chce mi chodzić i ciągle są jakieś błędy. Instalowałam go już wiele razy ze wszystkimi Patchami i nadal... Ja chcę dłuuuugie wakcaje!!!!!!!!!!!!!!

E

Electric_Dragon

Guest
o widzę maturzystka. Akademia Medyczna? Rey*drze się wniebogłosy* Znaczy Reyneva. Ten też coś mówił o tym. :)
Życzę powodzenia i jak najmniejszej ilości stresu. CO do MT to Ci nie pomogę w tej chwili niestety. Znajdą się inni nie koledzy?
A wakacje to będziesz miała długie.

veronique

New Member
Nie wiem, czy tu będzie w czym pomóc, ponieważ poczytałam na forach i u niektórych są te bugi, a u niektórych po prostu ich nie ma. I nie zależy to od tego skąd pobiera się dodatek ( też próbowałam pobierać z różnych miejsc). Najbardziej się wkurzyłam jak nie mogłam save'a odczytać, bo "niby" brakowało pliku. I to jest najbardziej częsty problem. Podobno ma byc Patch 1.4, więc poczekam.

T

Thran

Guest
Welcome in the Gothicup <FUCK MIAŁO BYĆ INACZEJ ! FUCK FUCK FUCK ! xD>

Kolejna przedstawicielka Płci pięknej tylko szkoda że w WoWa niegra :D

Do góry Bottom