Witam Wszystkich

home1990

New Member
Siema mam na imię Mateusz lat 20 pochodze z rudy śląskiej interesuje się informatyką dokładnie programowanie grafika komputerowa lubie też terrarystyka w domu posiadam 3 pająki gothica znam bardzo dobrze przeszłem 1 2Nk i 3 najlepsza moim zdaniem 1 najlepszy klimat mój nikc sie wzioł z tego ze z gothica 1 postac jaka mi sie spodobala to Lee i grałem zawsze dla niego w 1 i 2 to by bylo na tyle Pozdrawiam

Silden

RPG'owiec
VIP
GRatluujemy 20-latkowi znajomości języka polskiego! Elementarny błąd przedszkolaka w tytule tematu i brak znaków interpunkcyjnych w poście. Taki duży chłopiec a tak trzeba go poprawiać. Wstyd. Zostań tu na dłużej, dołącz do gildii itd. Twoim pierwszym zadaniem jest znalezienie za pomocą opcji "Szukaj" tematu "Co w trawie piszczy".
Pozdrawiam. :)

Fahrenheit

Pimpu?
Nie wyśmiewaj go młody trollu!

Problemy z ortografią i interpunkcją, powinieneś to ogarnąć i pisać normalnie, bo to poważne forum i piszemy tu językiem literackim (no, poza shoutboxem i gildiami).

Pająki są mroczne, fajnie wyglądają :D

Muzin1234

Member
Witamy, przeczytaj Regulamin i temat ''co w trawie piszczy?''.
pisz dokładnie i dobrze . Dołącz do jednej z gildii.
Pozdrawiam...

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Witaj

Pospamuj trochę mądrze, potem wbij do którejś z gildii. Staraj sie unikać kłopotów z moderatorami;p Stosuj się do regulaminu i wszystko będzie ok.

Aaaaaa jak dawno nie spamowałem w tym dziale...^^

Do góry Bottom