Witam Wszystkich

meiram

New Member
Jestem nowa na tym forum, mam 24 lata, niedawno kupiłam grę Gothic II, która dostarczyła mi fajnej rozrywki na ok. 2 tygodnie. Teraz dokupiłam Noc Kruka i Gothic. Uważam, że seria jest bardzo klimatyczna i wciągająca. Nie widziałam Gothic III, ale słyszałam o tej części dużo krytycznych uwag. Pozdrawiam wszystkich fanów tej gry:)

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
Witamy, zapraszamy do częstego odwiedzania nas, G 3 prawda - nie polecam ;)

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
A tam Dragomir, gadanie ze G3 jest do bani, dla prawdziwych fanów Gothica, G3 było bardzo dobre :p (czyli dla mnie :> )

Oczywiście nie będę oryginalny jak napisze że witamy i liczymy na sporą aktywność, zwłaszcza że płeć piękna jest u nas w znaczącej mniejszości.

Pozdrawiam

szczurek

Menda serowa
Weteran
Również witam kłaniając się niziutko. Bo nie wypada nie powitać reprezentacji tej lepszej połowy świata ^_^
Byłoby wspaniale gdybyś została z nami na dłużej.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Heheheh panowie jak mają kolejną kobietkę na forum to zaraz się podlizują :)
Tak czy inaczej witam w naszych skromnych progach
życzę miłej zabawy i masy rozrywki oraz dobrych wrażeń z gry.

Dami 1200

Member
CYTAT(Feomathar @ 17-03-2008, 22:25) index.php?act=findpost&pid=174285
A tam Dragomir, gadanie ze G3 jest do bani, dla prawdziwych fanów Gothica, G3 było bardzo dobre :p (czyli dla mnie :> )

No właśnie mnie też się G3 podobał mimo tych wielu bugów. Ten ogromny świat, którego tak właśnie mi brakowało w poprzednich częściach. Mnóstwo misji "małych i "dużych".

Ale do rzeczy : Jak reszta witam w naszych skromnych progach i mam nadzieję, że trochę tu posiedzisz. Pozdro :p

daria

Szejn
Weteran
OOO Witam Cie serdecznie... W koncu bede miala kolezanke :happy: :D hehe
Mam nadzieje, ze bedziesz bardzo aktywna i nas nie opuscisz tak szybko jak niektorzy ;P

PAPA

Do góry Bottom