Witam Wszystkich Użytkowników Forum!

Arrim

New Member
Witam serdecznie! Nazywam się Damian i mam 14 lat. Interesuję się średniowieczem, bronią ASG, grami RPG, książkami fantasy i sportem. Mieszkam w Trójmieście (dokładniej nie podam, bo nie chcę mieć pierwszych wrogów na forum :p.) Trafiłem tutaj przez przypadek. Obejrzałem forum i postanowiłem się zarejestrować ;).

Dzyl

El Principe
Witaj, nie odchodź od nas zbyt prędko. Zostań na dłużej, przestrzegaj regulaminu i wbij do którejś z gildii jak będziesz spełniać wymagania.

Zomin

Member
Arrim, o wrogów to ty się nie przejmuj :p Takie sprawy szybko tu się załatwia ;) Witam na forum, życzę dużo sensownych postów, itd. No i oczywiście zapraszam do wysyłania podań do gildii, po spełnieniu wymagań(ja tu nie chcę mówić, która jest best, ale po prostu spójrz na ten cudny obrazek pod moim avatarem :) ).

@Down:
Zapomniałeś dodać, "I Vendetty".

Thran

Che Świniara
Jak nau ma wielkie IQ to chyba to jest IQ wielkiej polnej myszy <_<

Nie mniej witam na forum i zapraszam do uczestnictwa w życiu forum i jak będziesz spełniać wymagania do którejś gildii dołącz lub do zakonu świętego miecza :) albo wogóle nie dołączaj bo w obu gildiach są anarchiści forumowi :D

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Witam sąsiada ... z jakiej części trójmiasta jesteś dokładnie ?
Miłego i długiego pobytu życzę a jak nie to cię znajdę i dorwę ... ;]

Fahrenheit

Pimpu?
W takim razie serdecznie cię witam na forum. Mam nadzieję, że na powitaniu i dwóch postach się nie skończy i będziesz starał się o to, by forum było pełne życia. Co do twoich zainteresowań - cóż, ciekawe, ale oprócz ASG i sportów bardzo typowe na G UP. A co do RPG - grasz na kompie/konsoli, czy raczej prawdziwe sesje?

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Mieszkam w Trójmieście (dokładniej nie podam, bo nie chcę mieć pierwszych wrogów na forum :p.)

Mam nadzieje że Gdańsk ;)
A tak po za tym...witaj na forum,przestrzegaj regulaminu,nie denerwuj innych...dołącz do gildii(popatrz na podpis Zomina;p) i Zakonu.

EDIT:Trudno;p

Arrim

New Member
Dudekkss: Dokładniej to jestem z Gdyni... :p

Fahrenheit: Lubię ogólnie gry RPG, ale bardziej wolę forumowe sesje RPG, może to nie jest to samo co zwykła gra, ale jak już się wczujesz w grę to staje się całkiem fajna. Wystarczy tylko mieć wyobraźnię ;).

Dzyl

El Principe
To w takim razie wbij do najemników gdy będziesz spełniać wymagania ;) U nas jest RPG w którym się często coś dzieje w przeciwieństwie do tego forumowego NRP :p

Fahrenheit

Pimpu?
Tak, w naszej gildii mamy przyjemnego RPG-a, pełnego akcji i humoru. Forumowych sesji nie lubiłem (zawsze myślałem, że to nie dla mnie) ,póki Isidro nie zachęcił mnie do tej zabawy :) No cóż, postaraj się szybko zasłużyć sobie na dołączenie do nas, bo przydałoby się więcej aktywnych osób w RPG.
OT: Czy buntownicy mają też własnego RPG-a?

Arrim

New Member
W takim razie dołącze do najemników ;). Jutro przeczytam trochę więcej o tej sesji RPG, bo jak narazie to wiem tylko, że można dołączyć do najemników i buntowników, a akcja dzieje się w Myrtanie. Ale i tak trochę czasu minie zanim będę spełniał warunki dołączenia do najemników :p.

Dzyl

El Principe
Fah, buntownicy nie mają RPG.
Arrim, my mówimy o naszym najemniczym RPG który jest u nas w gildii. Więc raczej go nie poczytasz dopóki do nas nie dołączysz ^^ A akcja nie dzieje się w Myrtanie tylko gdzieś tam na jakiejś wyspie czy kontynencie :p W sumie jest dosyć sporo lokacji, więc można rozkręcać długie sesje. A lokacji można zawsze tworzyć więcej.

daria

Szejn
Weteran
Witam!
Ale za to mamy bardzo piękne opowiadanko gildiowe, w którym też bardzo ciekawie toczą się nasze losy ;PP

Przechodząc do tematu, witamy Cię serdecznie ;) Po Twoich kilku postach, widzę, że będą z Ciebie ludzie, więc serdecznie zachęcam do udzielania się na forum ^^ Jak się już wkręcisz, to poczujesz prawdziwy klimat Gup ;)

Pozdrawiam, Daria.

Do góry Bottom