Witam Wszystkich (Żywych)

KnifeR

New Member
Witajcie, Joł, Ave, Elo - czy jak tam wolicie :)
Mój nick jak widać to KnifeR, (ludzie czasami piszą, NożeR, Knif, Knifcio itp.). Lat mam 13, pochodzę z "wioski" co się Toruń zwie ;p .
Zacznę od tego jakie gry lubię. Ogólnie to strategie, i rpg. A ulubiona gra? Gothic, Jedi Academy, Mount & Blade, Assasins's Creed, Grand theft Auto (Ogólnie to całe serie, tych tytułów). Poza graniem, czasami gram na gitarze (bardzo amatorsko), gram w nogę i gram w swojo stworzone karty. Coś ala Duel Masters (ale tych bajek nie lubię - karty tak :p ). No i muzyka. Rock, Metal, Reagee i wszystko jasne :) . A teraz zespoły: Green Day, Metallica, Messjah, East West Rockers, Queen, Sabaton, Dżem, Nirvana, System of a Down, Disturbed. Jest tego jeszcze więcej, ale to najważniejsze.
Lubię też kręcić filmiki w Gothicu (tyż amator). Mój profil na YouTube: Kniferfilms :) (zapraszam, przygotowuje się do większej produkcji :) ). Robię proste avatarki. Lubię robić też teksturki w GoManie...
No to wszystko, witajcie ludziska, jeszcze raz :p .

Knif wita :)

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
pozdrawiamy i witamy
jak jesteś z Torumia to pójdź za parę miesięcy pod budynek UMK i krzyknij że BooM to menda ^^

Elessar

Inkwizytor
Weteran
jak jesteś z Torumia to pójdź za parę miesięcy pod budynek UMK i krzyknij że BooM to menda ^^

No k**wa, padłem xD.

Witamy, witamy. Widać, że porządny gość z Ciebie. Po grach i muzyce. Za System już masz u mnie dużego plusa. Mam nadzieję, że zostaniesz na dłużej. Zapoznaj się z regulaminem i tematem "Co w trawie piszczy". I używaj zdrowego rozsądku, a krzywda Ci się tu nie stanie. Dołącz do Zakonu, później do jednej z gildii. Mile spędzonych chwil tutaj życzę :).

Ave

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
No, bratnia dusza ;D Chyba będziemy mieli o czym na Sb dyskutować ;)
Czółko.

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Witaj

Zgłoś się do tYcza to cie wyedukuje co masz krzyczeć o boomie xD
Posiedź trochę na fourm, wykaż się jakoś, rób to co powiedział el itd.;d
Powodzenia.

Fahrenheit

Pimpu?
Hm, zrobiłeś porządne powitanko, rzadko nowi takie piszą, co daje nadzieję, że jeśli nie znikniesz, możesz trochę pomóc naszemu forum.

tomisakis

Whiskas
VIP
No nareszcie jakis porządny user. Czemu nareszcie? W mojej sygnie masz pokazane wyczyny nowych.

Witamy. Nie znikaj po kilku godzinach lub dniach. Uważaj na Nauczyciela.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Witam Wszystkich (Żywych)
Czyli mnie nie witasz? :D, ale wróćmy do tematu.

Pierwszy raz od niepamiętnych czasów widzę takie porządne przywitanie oraz tak fajnie zrobiony profil widać, że zostaniesz tu na dłużej.
Regulamin to prawo, a prawo jest od tego by je przestrzegać, zapamiętaj to. Zaznajom się z forum, napisz kilka ciekawych postów, pomyśl nad przystąpieniem do jednej z gildii, bo w grupie raźniej :). jak posiadasz dużą wiedzę o Gothicu to zapraszamy do zakonu. Ogólnie masz tu się bawić oraz nie sprawiać problemów.

Oraz koniecznie przeczytaj ten temat. Co w trawie piszczy - temat dla nowych użytkowników.

Ps. Nie obrażaj się jak ktoś cię tutaj będzie ciebie żartować na SB lub w tematach. Bo już jeden użytkownik się na nas wkurzył za sarkazmy. A dostęp do SB uzyskasz po napisaniu 5 postów.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Witamy (sceptycznie)

Vendetta

Deathproof
VIP
system of a down
...i wszystko jasne. :) Zostań na dłużej, ciekawy z ciebie user.

Do góry Bottom