Witam Serdecznie

Black-Men

Member
Witam was mam na imię Kamil,mam 15 lat i chodze do 3 gim,jestem fanem gothica od pierwszej części i czekam na część czwartą tzw."Arcania a Gothic Tale"lubię grać mody do gothica 1 np Mroczne Tajemnice. i 2 noc kruka lub jackyl a co do 3 części to przeszedłem całą grę bez kodów a tera przechodze drugi raz gre z kodami i niedługo mam mieć Zmierzch Bogów...słyszałem,że w zmierzch bogów są wiszące skrzynie lub można zabic trola patykiem na raz :blink: lub jak sie wejdze do jaskini to przenosi nas na jakieś wzgórze niewiem czy się opłaca pobierać ale warto spróbować -_- a co do czwartej czesci to widzalem na You Tube zamierzam podrasować kompa a lubię słuchać muzy Techno lub basshunter,ipt itd,

Mam nadzeje,że miło spędze czas na forum o Gothicu  :p

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Witaj

W ZB nie spotkałem latających skrzyń ale trolla patykiem zabiłem...

Zachowuj się na forum normalnie,nie denerwuj innych i zostań u nas na dłużej ;)

EDIT:'estem pierwszy...dziwne;p Ćwiczcie refleks;p

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
A więc witam na forum ,kolejna świeża krew :)

a więc przestrzegaj regulaminu ,pisz sensownie, dołącz do ajkiejś gildii i udzielaj sie na forum to tyle z mojej strony.

Pzdr szkelo

HoteK

Obywatel
Yo !! pisz ciekawie, mądre i długie posty .
Dostosuj się do reg. i dołącz do Buntowników :)
Najważniejsze nie znikaj po paru postach

Fahrenheit

Pimpu?
Black, zamiast kupować Zmierzch Bogów zainwestuj w coś innego, choćby Risen (jeśli masz wolne 100zł). Co do techno i BassHuntera - mnie też kiedys to interesowało, choć teraz już niezbyt :). I nie znikaj, tak jak niektórzy, to naprawdę wkurza - witać kogoś, by potem nie zobaczyć go na forum ani razu. Ja też mam nadzieję, że miło tu spędzisz czas :/

Do góry Bottom