W sumie to trochę mnie nie było, zniknęłam praktycznie nagle i bez wyjaśnienia. Ale coś mnie tknęło wczoraj i widzę, że dalej tutaj jesteście. Ktoś ze starych Leśków wciąż aktywny? Może mnie pamięta <oko>
CYTAT
W sumie to trochę mnie nie było, zniknęłam praktycznie nagle i bez wyjaśnienia. Ale coś mnie tknęło wczoraj i widzę, że dalej tutaj jesteście. Ktoś ze starych Leśków wciąż aktywny? Może mnie pamięta <oko>
Hejka Sever może mnie nie pamiętasz ale też w lesiach byłem miałem nick Thran ale po kłótni z Benhauerem odszedłem na trochę a jakiś czas temu wróciłem cholera same stare mordki do nas wracają
Pamiętam was wszystkich <oko>
Yeed mnie dopadł kiedyś na gg, ale dopiero niedawno znalazłam troszkę więcej czasu by bliżej się przyjrzeć temu forum. Będę zaglądać, potem się zobaczy. Pozdrawiam.
Oo, witam Cię serdecznie Serv XDD Ja Cię bardzo dobrze pamiętam ^^
Dobrze, że stara gwardia powraca do nas Zostań z nami na dłużej, wbijaj do buntowników i żyj tu z nami ;P
Tesh znam cię z legend. Słyszałem, że posiadasz moce i grasz elfem hmm o nazwie Ravenlith ;o To ona <wołają z cienia cienie> To ona! <powtarzam ja> Ej, wstąp do najemników, zamontowaliśmy dżakuzzi na zapleczu ;]
o kobieta
no my się jeszcze nie znamy ale to nie szkodzi...
chodz do najemników póki co jedna tam jestem - chyba ze ktoś się nie przyznaje
przydałałoby się więcej kobitek u nas, buntwonicy mają ich sporo
witam, witam witam. Choć osobiści nie znam, to z różnych stron wiele dobrego o tobie zasłyszałem. Tak więc warto by było, byś na nowo tu "osiedliła się."
Chodź do Najemników bo tam jestem ja i takiego argumentu nikt nie przebije!
Nie zmuszajcie kobity do wybierania międzi jednymi a drugimy. Niech sama wybierze.
Oczywiście my się Sever nie znamy, ja Cię znam tylko z opowieści. No chyba niczego nie zapomniałem. A i zapraszamy do buntowników(nie mogłem się powstrzymać ).
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.