Witam I Pozdrawiam

Thorald

New Member
Witam wszystkich użytkowników forum, nie wiem dlaczego dopiero teraz się tu znalazłem ale mniejsza o to :unsure: Mam na imię Michał, mam 16 lat. Jestem wielkim fanem serii gothic mam nadzieje, że spędzę tu miło czas i poznam wiele ciekawych osób. Z niecierpliwością czekam na 4 odsłonę Gothica już zamówiłem preorder'a na PS3 :rolleyes:

Koza123

Nadworny błazen Rangiza
Siemka. Baw się dobrze na forum i przestrzegaj regulaminu. Zapraszam do Zakonu Świętego Miecza.
Pozzdrawiam.
Koza123

tomisakis

Whiskas
VIP
Witamy. Czytnij regulamin i stosuj się do niego. Słuchaj sie modów, adminów. Nie spamuj. Dołącz do którejś z gildii.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Świeża krew!

Jakoś z tym miesiącu dużo przybyło nowych użytkowników. Mamy szczerą nadzieję, że będziesz aktywny oraz zaznajomisz się z forum. Poczytaj regulamin oraz oczywiście Co w Trawie piszczy. Gdy napiszesz już pierwsze 5 postów, możesz porozmawiać z innymi na shoutboxie. Jeśli natomiast chcesz wspomóc zakon, nie ma problemu jakbyś do niego dołączył. Gdy już zdecydujesz się na dołączenie do jednej z gild zgłoś swoją kandydaturę w odpowiednim dziale : Ziemie Niczyje. Oczywiście baw sie tu dobrze oraz nie denerwuj zielonych (moderatorów) oraz innych bo może się to źle skończyć.

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Heh, ostatnio rzeczywiście dużo nowych :). Cieszymy się, że trafiłeś na nasze forum. Zapoznaj się z tematem "Co w trawie piszczy?" (koledzy wyżej dali już gdzieś link) i regulaminem, no i oczywiście korzystaj ze zdrowego rozsądku ;]. Polecam dołączenie do Zakonu Świętego Miecza, a później do wybranej gildii. To Cię wprowadzi w naszą społeczność. Nie spamuj, nie wywołuj kłótni, staraj się żyć w zgodzie z administracją. Życzę mile spędzonego czasu tutaj ;D.

Ave

Electric Dragon

Majster
Weteran
Witamy, zapraszam do korzystania z zasobów naszego portalu. W oczekiwaniu na nowe wiadomości na temat Arcania: Gothic 4 warto zajrzeć do działu Hobby bądź Konkursy :)

Kacperex

KacŚpioszek
Witaj,

Ciekawych ludzi u nas jest sporo. Wszyscy w pozytywny sposób zakręceni, każdy na sposób wspaniały. Ciężko znaleźć taką grupkę świrów w jednym miejscu ;)
Zachęcam Cię do otwartych dyskusji na różne tematy. Niczego się nie bój i baw się z nami dobrze.

HousE

Obywatel
Myślałem że jako jedyny będę grał w Arcanie na PS3 ;p. Witam

daria

Szejn
Weteran
Witaj ;) Miłego użytkowania forum, mam nadzieję, że szybko się zaaklimatyzujesz ;)

(Dawno nie pisałam w tym dziale, musiałam sobie coś napisać, więc nie gniewajcie się, że tylko tyle tekstu tu wlałam ;P)

Pozdrawiam, Daria.

Do góry Bottom