Witam ;d

Nheero

New Member
Witam wszystkich.
Mnie pewnie część z Was zna choćby ze stronki AC :). Tak poza tym to mam dokładnie ponad 15 lat ( ta, wiem że mało) ale jakoś będę się tu w przyszłości starał o jakieś słitaśne posady. Lubię słuchać rapu szczególnie tego od 2paca. Jestem aktywny fizycznie. Lubię grać w piłkę nożną i do wszystkiego podchodzę z humorem. To tyle mego gadania. Więcej nie chciało mi się pisać, może kiedyś coś dodam... :D

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
yo yo, 'estes z ac ?
<rzyg>
trza bylo sie na gup rejestrowac wpierw
mniejsza, witaj, rzuc okiem na regulamin, a zwlaszcza na jego dolna partie

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Witamy na forum :)

Mam nadzieję, że zapoznałeś się już regulaminem. Zapraszam do aktywnego udziału w życiu forum, dołącz do którejś z gildii (polecam najemników). Ogólnie to ciesz się życiem razem z nami.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Witamy.......kolejnego z AC

Poczytaj sobie regulamin oraz Co w trawie piszczy , naprawdę ci to pomoże na forum. Gdy osiągniesz wystarczająca ilość postów możesz starać się o dołączenie do jednej z dwóch gildii : Buntowników oraz Najemników i (gdy masz dużą wiedzę o Gothic'u) do Zakonu Świętego Miecza. Nie szalej zbytnio, ponieważ Wielki Brat patrzy ;). Na SB nie bluzgaj oraz się zachowuj. Oraz co najlepsze : baw się dobrze.

PS. Żeby nie było tutaj nie ma podań do przynależności grup ;)

Silden

RPG'owiec
VIP
No cze. Nie próbuj szpiegostwa bo mam na Ciebie oko i na AC i tutaj. ;] Dobrze się baw i ogółem ciesz się życiem póki masz. Tutaj je stracisz. : ] Wbijaj do Najemników i Zakonu. To chyba tyle.

Razor13

Member
Witam :p Jak myślę przeczytałeś co napisał ROMUŚ i SZKILO (heja, dla ciebie szkeleton ;)) ? Jeśli tak to dobrze :D
Dołącz do jednej z gildii i zostań z nami na dłużej . Jeśli chcesz avka kieruj się do mnie xDD

Pozdrawiam VerX

Do góry Bottom