Witam Braci Niedoli

Neltharion

New Member
Witam wszystkich, bez wyjątku (na początku trzeba być miłym). Jestem Krzysztof, Warmińsko-Mazurskie. Nick mój to Neltharion, jak już pewnie ci bystrzejsi dostrzegli. Ja także jestem ze znanego wszystkim Arcania Center (też byłem tam modem - nawet nadal jestem). Zarejestrowałem się z ciekawości, może zostanę na dłużej, nie wiem jeszcze. Mało co kogo znam, tylko tych co zaczęli tu szpiegować, lub zdradzili, z AC.
Lubię dobrą muzykę rockową, metalową i wszelkie (niemalże) jej odmiany. Po więcej zapraszam na mój profil na last.fm.
Dobrą książką z gatunku fantasy także nie pogardzę, zwłaszcza polską.
Nic więcej pisać nie będę, bo to nie czas i miejsce.

Jeszcze raz witam.

Electric Dragon

Majster
Weteran
No mosz kolejny spaj ejdżent. Witaj Neltharion. Swojego czasu fajnie się pisało z Tobą w Everlandzie :)

Widzę, że lubisz 'Pierwsze wyjście z mroku' Niedawno Coma gościła w moim mieście. Było zajebiście :)

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Jak widzę dużo osób z Arcania Center nas tu gości. Mam nadzieję, że i tu będziesz przykładnym użytkownikiem. Co ci tu będe mówił o regulaminie, ale dział Co w Trawie piszczy powinieneś po trochu poczytać. Ogólnie to baw się dobrze.

Widzę, że z ED'em się znacie i mamy nadzieję że się tu nie pobicie :).

Słuchasz COMA? Hah, mi też sie podoba ten zespół.

Zomin

Member
Nah, jak słyszę słowo "szpieg" to aż mi by się z chęcią postrzelać chciało... :D Ale zrobię wyjątek :]
Mam nadzieję, że zostaniesz tu na dłużej i tak jak szkele, że będziesz przestrzegał regulaminu.
Ogólnie to gusta mam bardzo podobne, ale to jednak częste w takich środowiskach ;)
I oczywiście liczę(liczymy?) na aktywność ^_^

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Najpierw trzeba jeszcze mieć co szpiegować :)

witamy :)

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Witam :). Cieszę się, że postanowiłeś do nas dołączyć, mam również nadzieję że zostaniesz na dłużej. Możesz wstąpić do Zakonu Świętego Miecza, a następnie jednej z gildii. Żyj w zgodzie ze wszystkim ;).

Ave

Vendetta

Deathproof
VIP
Witaj, Skrzydła Śmierci ;) Powinieneś wiedzieć, o co chodzi (Neltharion = aspekt ziemi z Warcrafta)
Nie wiem, co mam dopisać... Bardzo ciekawy post, spodobał mi się. Kojarzę Twój profil last.fm.
Baw się dobrze.

Muzin1234

Member
Siema . Już wszyscy wszystko napisali co masz robić ale przypomnę przeczytaj regulamin.
Baw się dobrze!
Pozdr..

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
też witam,
tylko nie kumam tego 'bracia niedoli', hehe aż tak źle tutaj nie mamy, chyba że ci rzekomi 'szpiedzy' płaczą ;)
baw się dobrze u nas,

Neltharion

New Member
"Bracia Niedoli", bo miało być nieco oryginalnie. Samo kolejne "Witam" czy "Hey" jest oklepane.

I co do posta Vendetty... Jak mógłbym nie wiedzieć o co chodziło.

Neltharion

New Member
Ave Coma! Ave Rock! Ave Ja! Nic więcej nie mam do dodania... I proszę odczepić się od tego zespołu. Jeden z nielicznych dobrych polskich zespołów rockowych.

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Widzę, że tu sami obrońcy Roguta i jego grafomańskich tekstów, a zarazem znawcy muzyki wszelakiej. W takim razie, że nie mamy o czym rozmawiać ;)
Koleżko, jeśli twierdzisz, że Coma jest jednym z lepszych polskich zespołów rockowych, to albo innych nie znasz, albo masz mikre pojęcie po polskiej scenie muzycznej. Pozdro.

każdy ma swoje upodobania

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
ale pitolicie. Najlepiej się pobijcie genetyczne zjeby :)

Come pozostawmy kwestii gustów

HousE

Obywatel
No to i ja sie wypowiem. Słucham Comy od jej początków czyli utworów które nigdy nie ukazały się na żadnej płycie. Pierwsze wyjście z mroku jest najlepszą jak dotychczas płytą. Czekam teraz tylko na Hipertrofie w wersji anglojęzycznej i w filharmonii :p witaj jeszcze raz ;p

Do góry Bottom