Witajcie

mati179_97

New Member
Witam. Mam na imię Mateusz i pochodzę z Radomska. Największym zainteresowaniem moim są wszystkie części Gothic. Oprócz tego do grona moich hobby'stycznych zajęć należą:piłka nożna, siatkówka,koszykówka,hokej, a także wszelkie inne gry komputerowe. Regulamin przestudiowałem dokładnie. Tyle o mnie. :)

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Cześć

Piłka nożna łączy ludzie ;) Wolisz oglądać czy grać?
Przeczytałeś regulamin to już wiesz co można a co nie, przeczytaj również to:
http://gothic.org.pl/forum/index.php?/forum-136/announcement-6-co-w-trawie-piszczy-temat-dla-nowych-uzytkownikow/

Zapraszam do Zakonu oraz do zabawy w forumowych obozach :) Mam nadzieję że zostaniesz tutaj na dłużej i będzie aktywny. Miłego pobytu na forum :)

mati179_97

New Member
Czy będę aktywny..Minimum 2-3 godz. dziennie może być?:D Nie no w piłkę nożną to lubię i oglądać i grać.
I Baal Isidro-dziękuję za zaproszenie do zakonu:) Długo się od tego forum nie odczepię możesz być tego pewien.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Witaj i zostań na dłużej, na pewno poznasz wielu fajnych ludzi :)

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Miło nam widzieć taki zapał :).

Witam na Forum. Mamy wiele interesujących działów, nie tylko tych o Gothicu. Zapraszam do aktywności. Zachęcam również do dołączenia do jednej z gildii. Jeżeli dobrze piszesz, tworzysz grafiki bądź coś podobnego, zapraszam do wstąpienia w szeregi Redakcji lub Gothic Magazine :).

Ave

Do góry Bottom