Witajcie

Pienik

New Member
Witajcie wszyscy użytkownicy Gothic UP. Jestem Piotr, mam 17 lat mieszkam w Warmińsko-Mazruskim i tyle starczy. W internecie używam nicku Pienik wszędzie i zawsze ;0 Na pewno 3-2 userów mnie zna. Jak np. Eletric Dragon z AC na którym to zrobiłem nie wielką karierkę he he :D . Mam nadzieję na miły pobyt na Waszym forum. Pozdrawiam wszystkich

Electric Dragon

Majster
Weteran
Wpierw Ty a zaraz po Tobie Nelth :D Czy mamy się szykować na wojnę? ^^ (taki żart sytuacyjny ;p)

Cześć Pienik, fajnie że wpadłeś. Przesadnie skromny jesteś ;p W każdym razie na pn pewnie dostałeś odpowiednią wiadomość ;)

Zajrzyj do tego tematu:

Co w trawie piszczy

Baw się dobrze

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Jak widzę dużo osób z Arcania Center nas tu gości. Mam nadzieję, że i tu będziesz przykładnym użytkownikiem. Co ci tu będę mówił o regulaminie, ale dział Co w Trawie piszczy powinieneś po trochu poczytać. baw tu się dobrze wraz ze swym kolegą.

Nie pobij się z ED'em oraz innymi tu jest "specyficzny" humor ^^.

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Hehe, witamy, witamy. Co do zachowania i przestrzegania regulaminów to nie będę pierdzielił, skoro zrobiłeś jakąś karierę na AC ;). Mam nadzieję, że zostaniesz z nami na dłużej. Możesz dołączyć do Zakonu, a później jednej z gildii. No i udzielaj się na SB, żebyśmy mogli Cię lepiej poznać.

Ave

daria

Szejn
Weteran
Witam, witam!
Nowy, doświadczony user - ktoś, kogo teraz Gup bardzo potrzebuje, bo chyba lekki zastój jest :) Świetnie, że teraz tyle osób się rejestruje :)

Życzę miłego pobytu na forum i kariery takiej jak na AC, o czym wspominałeś ^^

BTW. Za 5 dni jadę na Mazurki ^^ Pozazdrościć Ci tylko takich okolic, ja muszę się zadowolić tylko 2 tygodniowym pobytem tam ;P

Pozdrawiam, Daria.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
życie toczy się w gildiach Dario.

Witamy. zastanawia mnie wasza nagła empatia do Gupa, wątpię byście mieli frajdę ze szpiegowania, bo tu po prostu nie ma czego szpiegować :)
Stąd tez nie bede upierdliwy bardziej niż zwykle.

mucho gusto

Electric Dragon

Majster
Weteran
Óni tu z ciekawości zajrzeli dla tematu Zeltraxa, jak to chciał wbić na stanowisko moda ;p

Niemniej, fajnie, że zajrzeli. Bo to dwóch porządnych userów. Skoro Pienika wyjeali z Tg, to już z samej tej przyczyny go lubię D:

Muzin1234

Member
Witamy w naszym skromnym nie takim skromnym forum..
Baw się dobrze , dołącz do Zakonu a później do jednej z gildii.

Pozdrawiam Othis..

Do góry Bottom