Witam! Mam na imię Mariusz, ale mój nick to Plazer. Powstał z tej rzeczy, że kiedyś grałem w tą gierkę S4League, no i tam był jakiś tam Karabin Plazmowy, no to wziąłem "Plaz"(To może być skrót mojego nicku ) i dodałem "Er" . Mam 12 lat, więc myślę że jestem dość młody .
Jestem graczem Gothica od tej chwili, gdy pierwsza część pojawiła się w gazecie "Play", od tamtej pory, przeszedłem
"zwykłego Gothica 2" i z dodatkiem, oraz Gothic 1.
Gothic 3 nie przeszedłem, byłem w połowie i lekko mnie znudził ;] .
Byłem już na kilku innych forach (nawet jestem) m.in "Gothicgry", "GothicKomiksy" "Forum Pcformat" itd.
Teraz szukałem takiego forum, aby pogadać dużo o nowych częściach Gothica.
Uczę się grać na Gitarze (Narazie tylko na tak zwanym Pudle ;] ), lubię strasznie jeździć rowerem, i jestem fanem 3 gier: Gothica, Assasin's Creed oraz FlatOut 2 ;] .
Oprócz tego lubię słuchać muzyki z gatunku Metal i Rock. Wymienię wszystkie zespoły które słucham:
Nightwish, Queen, Hammerfall, Green Day, Rage Against the Machine, Van Halen, Guns'n'Roses, Metallica (Wielki Fan), Godsmack, System of a Down, Linkin Park, ACDC, i wiele wiele innych ale nie pamiętam.
Tak więc, jeszcze raz witam i pozdrawiam!
EDIT:
Przepraszam, zapomniałem, o zespole którego jest wielkim fanem: Sabaton...
Jestem graczem Gothica od tej chwili, gdy pierwsza część pojawiła się w gazecie "Play", od tamtej pory, przeszedłem
"zwykłego Gothica 2" i z dodatkiem, oraz Gothic 1.
Gothic 3 nie przeszedłem, byłem w połowie i lekko mnie znudził ;] .
Byłem już na kilku innych forach (nawet jestem) m.in "Gothicgry", "GothicKomiksy" "Forum Pcformat" itd.
Teraz szukałem takiego forum, aby pogadać dużo o nowych częściach Gothica.
Uczę się grać na Gitarze (Narazie tylko na tak zwanym Pudle ;] ), lubię strasznie jeździć rowerem, i jestem fanem 3 gier: Gothica, Assasin's Creed oraz FlatOut 2 ;] .
Oprócz tego lubię słuchać muzyki z gatunku Metal i Rock. Wymienię wszystkie zespoły które słucham:
Nightwish, Queen, Hammerfall, Green Day, Rage Against the Machine, Van Halen, Guns'n'Roses, Metallica (Wielki Fan), Godsmack, System of a Down, Linkin Park, ACDC, i wiele wiele innych ale nie pamiętam.
Tak więc, jeszcze raz witam i pozdrawiam!
EDIT:
Przepraszam, zapomniałem, o zespole którego jest wielkim fanem: Sabaton...