Witajcie!

Plazer

Member
Witam! Mam na imię Mariusz, ale mój nick to Plazer. Powstał z tej rzeczy, że kiedyś grałem w tą gierkę S4League, no i tam był jakiś tam Karabin Plazmowy, no to wziąłem "Plaz"(To może być skrót mojego nicku ) i dodałem "Er" . Mam 12 lat, więc myślę że jestem dość młody :p .
Jestem graczem Gothica od tej chwili, gdy pierwsza część pojawiła się w gazecie "Play", od tamtej pory, przeszedłem
"zwykłego Gothica 2" i z dodatkiem, oraz Gothic 1.
Gothic 3 nie przeszedłem, byłem w połowie i lekko mnie znudził ;] .

Byłem już na kilku innych forach (nawet jestem) m.in "Gothicgry", "GothicKomiksy" "Forum Pcformat" itd.

Teraz szukałem takiego forum, aby pogadać dużo o nowych częściach Gothica.

Uczę się grać na Gitarze (Narazie tylko na tak zwanym Pudle ;] ), lubię strasznie jeździć rowerem, i jestem fanem 3 gier: Gothica, Assasin's Creed oraz FlatOut 2 ;] .

Oprócz tego lubię słuchać muzyki z gatunku Metal i Rock. Wymienię wszystkie zespoły które słucham:
Nightwish, Queen, Hammerfall, Green Day, Rage Against the Machine, Van Halen, Guns'n'Roses, Metallica (Wielki Fan), Godsmack, System of a Down, Linkin Park, ACDC, i wiele wiele innych ale nie pamiętam.

Tak więc, jeszcze raz witam i pozdrawiam!

EDIT:
Przepraszam, zapomniałem, o zespole którego jest wielkim fanem: Sabaton...

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Witam, witam!
Powodzenia na forum i w grze na gitarze (sam gram na basie ;p). To, że jesteś młody jeszcze o niczym nie świadczy (są 12-to latkowie, którzy potrafią dobrze pisać i normalnie się zachowywać). Przywitanie napisałeś ładnie, mam nadzieję, że w innych działach też tak będziesz pisał.
Na forum poza nowym Gothic'em można też porozmawiać o Risen, co zapewne już zauważyłeś.
Z zespołów których słuchasz głównie podoba mi się Queen - jestem fanem ;] Z reszty niektóre są w miarę niezłe, inne przeciętne (chociażby taka Metallica - wszyscy "niby metale" się nią podniecają, bo zespół jest popularny i ma "metal" w nazwie ;/) a jeszcze inne do kitu (nienawidzę "Linikn Park").

Co do G3 - nie masz czego żałować, gra jest przeciętna ;)

Zachęcam do dłuższego pobytu na forum ;)

Brooth, skąd wiesz, że u buntowników jest najlepszy klimat, skoro nie byłeś u najemników, hę?

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Witamy, witamy, chlebem i czipsami ;p.

Muszę przyznać, że mało kto pisze tak rozbudowane przywitania. Twój wiek nie ma nic do rzeczy, zależy, co będziesz sobą reprezentować.
Z wymienionych przez Ciebie zespołów najbardziej lubię SOAD i Sabaton. Queen też może być, ale reszta to już nie za bardzo moje klimaty.
Życzymy miłego pobytu, przestrzegaj regulaminu, dołącz do Zakonu, jakiejś gildii, bla, bla, bla.

Ale za to, że nie lubisz G3, to zamorduję ;).

Ave

Broother

Member
A miej sobie ile chcesz lat, nas to nie obchodzi. Chodzi tylko o to, byś nie narobił kłopotów, nie spamował i nie denerwował innych. Mam nadzieję, że przeczytałeś regulamin, sratatrata, bla, bla. Dołącz do buntowników (najlepszy klimat ;)) i rób co chcesz. Aha i witam :p.

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Witam serdecznie.
Widzę, że mamy podobne upodobania muzyczne:
Queen, Metallica, AC/CD, System of Dawn, Rage Against The Machine.

CYTAT
EDIT:
Przepraszam, zapomniałem, o zespole którego jest wielkim fanem: Sabaton...

Mam nadzieję, że skoro wspomniałeś Green Day, to zapomniałeś też o Offspringu ;). Zapraszam do słuchania naszego radia. Znajdziesz tam masę fajnej rockowej muzyki.

Tak czy inaczej raz jeszcze witam i zachęcam do zapoznania się z regułami panującymi na forum.

Thran

Che Świniara
Ooo ! widzę że jesteś fanem Halo :D to dla mnie duży plus bo ja też jestem fanem tej serii gier :D jest już nowa książka o ForestRunnerach czy jak im tam :D

daria

Szejn
Weteran
Witamy serdecznie ;)
Widzę, że ostatnio mamy duży napływ userów, którzy z nami zostają, nasza pozycja w google chyba zaowocowała.
Po pierwszym dniu pobytu u nas, odważę się powiedzieć, że będziesz jednym z najlepszych userów na forum, a więc zachęcam do dalszego pisania i oczywiście zapraszam do Buntowników.

Miłego pobytu na forum (długiego, mam nadzieję).

Pozdrawiam, Daria.

Do góry Bottom