Witajcie Szlachetni Panowie I Panie

aragornkk

New Member
Witam was.
Od wielu lat jestem fanem gothica (od momentu wydania G1 jako dodatku do Cd-action).
Jestem jednym ze skrypterów LUA w projekcie mającym na celu "przenieść" znany nam świat Gothica w świat gry 2d.
Od pewnego czasu zacząłem grać znowu w gothica aby przypomnieć sobie jak to kiedyś było. Mimo iż grafika nie jest zbyt ciekawa to jeżeli chodzi o fabułe to chyba nie znajdę lepszej gry niż ta.
Coś o sobie:
Cóż mieszkam w Warszawie, lubię dwa kółka (motor, skuter) uczęszczam do Liceum ogólnokształcącego o profilu Informatycznym.

HousE

Obywatel
Witaj. Pokrótce, nie spamuj, pisz "mondże" i zapoznaj się z tym czymś

Aha, i najważneiejsze, zostań na dłużej :)

aragornkk

New Member
Oczywiście że postanawiam zostać na dłużej bo jak inaczej bym rozwiązywał zagadki z gothica 2 (np. Gdzie jest Gomez).
W zasadzie najwięcej postów pewnie będe pisał w temacie o worldofconvict jednak nie omieszkam przystąpić potem do Gidli buntowników.

Elessar

Inkwizytor
Weteran
jednak nie omieszkam przystąpić potem do Gidli buntowników.

Od razu widać że mądry :). Zapraszamy, zapraszamy.

Ogólnie przestrzegaj regulaminu, netykiety i używaj rozumu, a krzywda Ci się tu nie stanie. Widzę, że Twój nick pochodzi z Władcy Pierścieni - już masz u mnie plusa ;).
Mile spędzonych chwil na forum.

Ave

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Witamy. No cóż cieszymy się na nową duszyczkę. na ogólnym dzieje się mniej niż zwykle za to gildyjne sprawy toczą się dość sprawnie.
Stąd też zapraszam do, którejś z nich w odpowiednim czasie. Myślę, ze nie trzeba cię przestrzegać przed regulaminem, bo wyglądasz na rozsądnego.

Pozdrawiam

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Witaj, miło mi powitać na forum kolejnego członka ekipy WoC. Mam nadzieję, że nie uciekniesz po kilku dniach, popiszesz trochę i dołączysz do Buntowników. Dobrych ludzi nigdy za wiele ;)
Powiadasz, żeś z Warszawy - z której dzielni?

Muzin1234

Member
Witaj na naszym forum.. Kolejny spoko gość .
mamy nadzieje że będziesz się tu dobrze bawił i popisywał z nami na SB .. ^^
Pozdrawiam......

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
witam witam jako jedna z 'pań', mam nadzieję że reszta naszych kobitek też sie pokaże

wszyscy już powiedzieli co i jak więc nic mi nie zostało do powiedzenia ;) zapraszam do najemników

Zomin

Member
Każda para rąk zdolnych do roboty nam się tutaj przyda. Witamy na Gothic Up, wędrowcze...
...I zapraszamy do Buntowników.

"Chociaż nie wiem jak w to wierzysz, kijem dachu nie odśnieżysz."

riodrian123321

Dowódca Straży Magów Wody
Odemnie powitanie będzie krótkie; Witam.

PS: Będą do ciebie pasować nowe userbary buntowników :)

Electric Dragon

Majster
Weteran
Aragorn, małpo :D Co tam u Cię?

Byś odświeżył info z działu Woc na naszym forum. Dawno nikt nie aktualizował postępu prac u nas. Jak chcesz do buntowników to zapraszam. Oczywiście odpowiednie kryteria trzeba spełnić albo chociaż być niedaleko nich.

aragornkk

New Member
A nic kwiatku.

Staram się aktualizować od teraz na bieżąco ale bez podania screenów to ja w tamtym temacie będe tylko spamował.
A co do najemników powiedziałem że przystąpię ale nie powiedziałem kiedy. Mamy duużo czasu...

Do góry Bottom