Witajcie, Niech Innos Będzie Z Wami, Towarzysze!

Dearien

Member
Witam.

Nazywam sie Olek. Zacznę tu od wypowiedzi na temat podstawowy, a mianowcie:

Gothica pokazał mi przyjaciel, kiedy miałem... 8 lat. Wtedy zaczęła się moja przygoda z tym wspaniałym, rozbudowanym światem fantasy. Przez dociekliwość zacząłem pogłebiać swoją wiedzę o grze poprzez wszelakie poradniki, czy artykuły z internetowych for. Takim forem było na przykład Hothic Up, którego dziś jestem człolnkiem, z czego zresztą się cieszę.

Innym moim zamiłowaniem, również idącym w parze z grą, jest literatura fantasy. Od Tolkienowskiej klasyki, poprzez epickie działa Sapkowskiego, aż po pojedyncze tomy mniej sławnych wydawców. Jestem również pasjonatem mitologii nordyckiej, co wiąże się z moją sympatią dla krajów Skandynawskich.

Jeśli chodzi muzykę, to gustuję w klasykach Hard Rocka (Guns n' Roses, The Scorpions) jak i w cięższych gatunkach, jak power - , folk - i heavy - metal. (Sonata Arctica, Nightwish, In Extremo, Sabaton).

Poza tym, lubię chodzić po lasach, górach, żeglować i grać w kosza ;)

Cedric

GołoWąs
Witamy ;)
Widzę, żeś już jest w Zakonie Świętego Miecza, ilość postów też masz sporą jak na początkującego, więc zapewne nie muszę Ci mówić o zapoznaniu się z regulaminem i tematem "Co w trawie piszczy " ;)
Ponieważ należysz już do zakonu to zaproszę Cię do gry w naszym PBF w świecie Gothic 1 ( Dział traktujący o tym znajduje się na samym dole forum.) oraz do zostania redaktorem Gothic Magazine. (kontakt z Elessarem)
Na zakończenie: Pisz mądre, rozbudowane posty i udzielaj się jak możesz.Dobrej zabawy! ;)

PS.
Co do zainteresowań, to widzę, że kolega ma podobne do moich. :D

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
wielu użytkowników zapewne nie ucieszy się z nazwania ich "towarzyszami", to słowo ma pewne dziwne, niesympatyczne konotacje.
ale witamy kolejnego pasjonata standardowej muzyki i standardowej literatury, takich tu nigdy za wiele

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Witamy

CHAŁUPY ŁELKOM TU

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
wielu użytkowników zapewne nie ucieszy się z nazwania ich "towarzyszami", to słowo ma pewne dziwne, niesympatyczne konotacje.
ale witamy kolejnego pasjonata standardowej muzyki i standardowej literatury, takich tu nigdy za wiele

Witam, oraz mówię: uważaj na takich malkontentów i przeintelektualizowanych cwaniaków jak autor powyższego cytatu ;)

A tak poza tym baw się dobrze.

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
a ja witam człowieka z tego samego wojewódzywa :)

El Bastardo

Władca Wiedźm
Moderator
Redakcja
Ja również witam, na G up. Dobrze trafiłeś, na naszym forum jest naprawdę fajnie, tutaj nie sposób się nudzić( jeśli się na prawdę wciągniesz)
Zachęcam do wszelkiej zabawy i aktywności na forum, do zakonu już widzę trafiłeś, więc nie jesteś z pierwszej łapanki, Takich ludzi nam potrzeba. I oczywiście ( już po fakcie, więc chyba mogę ) dzięki, że wybrałeś NO! To dobry obóz. Baw się dobrze i miłego pobytu na G up !

Do góry Bottom