Wisiorek

Status
Zamknięty.

Broother

Member
Witam!

Poszukuję wisiorka, ale nie chodzi mi tutaj o jakiś krzyżyk, lecz o znak Śniącego z Gothic. Chodzi o coś takiego jak ma Björn Pankratz z PB:

1[1].jpg

Jeśli nikt takiego czegoś nigdy nie zrobił, to może jest na Allegro jakaś aukcja, w której można sobie zrobić wisiorek w obojętnie jakim kształcie? Szukałem, ale nic podobnego nie znalazłem.

Arminas

Wybraniec Adonix'a
Też go szukałem, jedyne co mogę pomóc to podpowiedzieć że wisiorek jest z edycji kolekcjonerskiej G3, a jak uda ci się go gdzieś znaleźć to proszę, powiadom mnie :)

Broother

Member
No nie wiem, poszukam, ale wątpię czy coś takiego znajdę. Może zrobie sobie na zamówienie... Czemu nie? ^^ Jeśli tak, to zrobię kilka sztuk, będziemy handlować :p

Darknex

Debile
Hmmm.. wygląda nieźle. Bardzo niedawno zrobiłem sobie srebrny krzyżyk, więc może kiedyś spróbuję stworzyć coś takiego, chociaż wątpię, żeby było dokładnie takie samo, jak oryginał.

Broother

Member
Po prostu chodzi mi o "coś w tym stylu" :p Jeśli udałoby ci się zrobić dwie sztuki, mów - chetni zakupię jedną.

Darknex

Debile
Mhm.. postaram się.. Muszę jeszcze znaleźć na to czas, więc nic nie obiecuję.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Taki wisiorek ze znakiem śniącego to i ja też bym chętnie sobie ponosił. DarkNex jak byś robił to zrób troche więcej i jakąś aukcje sie tu walnie i zarobisz na tym sporo, bo chyba każdy porządny fan gothica takie cuś chciał by mieć na swojej szyi że tak powiem.

Zomin

Member
Do tej pory zajęty byłem scenariuszem itd, ale być może w najbliższym czasie coś zrobię.. Szczerze mówiąc, nie uśmiecha mi się zarabianie w taki sposób, sam nie wiem czemu.. Jeśli JA potrafię takie coś stworzyć(sam jeszcze nie wiem, ale być może), to dlaczego ktoś inny by nie miał? Niektórym się wydaje, że powstawanie takiego czegoś to kilka miesięcy żmudnej roboty, ale swój krzyżyk skończyłem w.. 2 dni, pracując po 2-3 godziny dziennie. Wisiorek ze Śniącym trudniej byłoby zrobić, jednak jeśli ktoś miałby na to chęci i przyłożyłby się..

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom