Win Mugen

Status
Zamknięty.

EdGaR

Member
Otóż jak w tytule, kto miał styczność z tą grą? Bo otóż ściagnąłem sobie tą gre, wgrałem trzy postacie, chciałem następne, ale są tylko puste pola i czemu? A moze ma ktoś jakieś fajne postacie to mógłby mi wysłać ?

Pozdrawiam

doctor

Wariat
Weteran
Siemka ja generalnie jakiegos mugena na kompie mialem ale to chyba nie to o co ci chodzi... jak jeszcze w podstawowce bylem mialem mugena to zdaje sie dragon ball inaczej ;D o jakiego mugena ci chodzi?
smile.gif

ale narazie podejrzewam ze nie masz jakiegos cracka... emulatora... albo jakas ograniczona wersje ;P

sir frugo

Member
Pewnie przypadkowo usunąłeś postacie, które już były w gierce. Inna możliwość jest taka, że pliki z postaciami były zepsute i zchrzaniły ci gierkę. Nie wiem jak można to inaczej wytłumaczyć.

Pozdro.

chery

Member
Ja też grałęm (dawno temu) w Mugena i też chciałem sobie wgrać postacie. Wgrała mi się tylko jedna (miałem chyba z 10 nowych) i do tej pory nie wiem dlaczego mi się nie udało wgrać tamtych postaci
sad.gif
Co do samej gierki to gra niezła ale mnie nie powaliła. Pobawiłęm się parę dni, wywaliłem, zapomniałem.
smile.gif

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom