Otóż jak w tytule, kto miał styczność z tą grą? Bo otóż ściagnąłem sobie tą gre, wgrałem trzy postacie, chciałem następne, ale są tylko puste pola i czemu? A moze ma ktoś jakieś fajne postacie to mógłby mi wysłać ?
Siemka ja generalnie jakiegos mugena na kompie mialem ale to chyba nie to o co ci chodzi... jak jeszcze w podstawowce bylem mialem mugena to zdaje sie dragon ball inaczej ;D o jakiego mugena ci chodzi?
ale narazie podejrzewam ze nie masz jakiegos cracka... emulatora... albo jakas ograniczona wersje ;P
Pewnie przypadkowo usunąłeś postacie, które już były w gierce. Inna możliwość jest taka, że pliki z postaciami były zepsute i zchrzaniły ci gierkę. Nie wiem jak można to inaczej wytłumaczyć.
Ja też grałęm (dawno temu) w Mugena i też chciałem sobie wgrać postacie. Wgrała mi się tylko jedna (miałem chyba z 10 nowych) i do tej pory nie wiem dlaczego mi się nie udało wgrać tamtych postaci
Co do samej gierki to gra niezła ale mnie nie powaliła. Pobawiłęm się parę dni, wywaliłem, zapomniałem.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.