Wiedźmin

• Thread starter Electric_Dragon
  • Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
E

Electric_Dragon

Guest
Jak zapewne wiecie kilka dni temu wyszła edycja rozszerzona Wiedźmina. Czyli patch 1.4 ważący prawie 1 Gb. Ja jako, że niedawno powróciłem do tej pięknej gry zastanawiam się nad jedną rzeczą. Po co CD Projekt najpierw puszcza w sieć tą wersję a kilka dni później ma wydać w pudełku na płycie :). Nie mówię, że jest to złe ale to chyba precedens w Polsce.

Żeby nie robić offa, spytam się tych co już ściągnęli jak wrażenia. Z tego co przeczytałem sporo rzeczy miało być dopracowanych jak szybsze wczytywanie, więcej animacji, barwniejsza gra. Pisząc ten temat, mam już ściągnięte 80% pliku. A jeszcze będę musiał ściągnąć spolszczenie zajmujące ponad 500Mb.

Zaciekawiła mnie ta edycja Wiedźmina.
Gameplay

Falia

Member
CYTAT
Żeby nie robić offa, spytam się tych co już ściągnęli jak wrażenia.

Dobreee, a podobno na tym forum piractwa szerzyc nie wolno! ;) Czyli ogolne zalozenia sa takie, ze KAZDY raczej sciagnie te gre, niz kupi. A powinnismy wspierac polskie produkty.

Wiedzmin Edycja Rozszerzona dojdzie do mnie za dni pare.
NOWA.
Kupiona za ciezko zarobione pieniadze mojej wspolokatorki.
Tak czy siak to bedzie moja pierwsza przygoda z ta gra, wiec raczej nie bede mogla tej edycji porownac z poprzednia. Uhhh, juz sie doczekac nie moge :D

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Nie doczytałaś, lub nie zrozumiałaś tego co on napisał.

CYTAT
Po co CD Projekt najpierw puszcza w sieć tą wersję a kilka dni później ma wydać w pudełku na płycie smile.gif. Nie mówię, że jest to złe ale to chyba precedens w Polsce.

Chyba że chodzi Ci o to że woli ściągnąć grę niż poczekać kilka dni i zakupić ;)

Ja osobiście nigdy w Wiedźmina nie grałem, ale gdy tylko kupie sobie nowego kompa to nie omieszkam zagrać i w to.
Narazie pozostaje mi tylko cierpliwie czekać, aż zdobędę fundusze na nowy sprzęt ;)

E

Electric_Dragon

Guest
CYTAT
Dobreee, a podobno na tym forum piractwa szerzyc nie wolno! wink.gif Czyli ogolne zalozenia sa takie, ze KAZDY raczej sciagnie te gre, niz kupi. A powinnismy wspierac polskie produkty.

Rację ma Feo. Wystarczy wejść na stronę

http://www.thewitcher.com/community/pl/www...easy_steps.html

I żeby w ogóle zainstalowac dodatek trzeba mieć podstawową wersję, oryginalną. Ciekawy jest system weryfikacji kopii gry. Potrzeba loginu i hasła konta w serwisie witcher.com by zainstalować Edycję rozszerzoną

znalazłem taki artykuł z dnia 19.09.2008 na stronie Wiedźmina, który wszystko chyba wyjaśnia :)

CYTAT
Zapewne wszyscy dobrze pamiętacie, że od samego początku ogłoszenia Edycji Rozszerzonej, chwaliliśmy się jedną rzeczą. Mianowicie, że udostępnimy ją za darmo wszystkim, którzy kupili edycje premierową Wiedźmina. Oto więc nadszedł czas, aby wywiązać się z naszych obietnic :)

Zapraszamy do naszego krótkiego poradnika, który przeprowadzi was przez proces uaktualniania gry!
Poradnik instalacji Patcha Edycji Rozszerzonej

Nom i się dowiedziałem wszystkiego :)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom